Henkinen opas

Rummun Henki - Shamanistinen viikonloppu Luumäellä 5-7.7.2024! 💚

Shamanistista Polkua ja Luontoyhteyttä Äkäslompolossa 30.7 – 11.8.2024! 💚

Luontoyhteysohjaajakoulutus Pauninmaalla (Tervakoski) 31.8-1.9 & 13-15.9.2024! 💚


Henkinen Opastus - Polkusi sisäiseen Voimaan

Tervetuloa Matkallesi Kohti Syvempää Itsetuntemusta ja Yhteyttä Luontoon

Tuntuuko sinusta, että elämäsi on jumissa? Kaipaatko syvempää ymmärrystä itsestäsi ja elämän tasapainosta?

Henkisenä Oppaanasi olen täällä auttamassa sinua. Palveluni tarkoitus on johdattaa sinut polulle, joka yhdistää ikiaikaiset viisausperinteet ja nykyaikaisen tieteen tarjoaman ymmärryksen, jotta voit löytää oman voimasi ja elämänilosi.

Henkinen Opastus

Henkinen Opastus auttaa sinua vapautumaan sisäisistä esteistä, löytämään mielenrauhan ja tasapainon sekä saavuttamaan yhteyden omaan sisimpääsi ja ympäröivään luontoon.


Henkisen opastuksen kautta saat:

 • Mielen selkeyttä ja rauhaa: Vapautuessasi turhista huolista ja negatiivisista ajatuksista.
 • Tasapainoa ja elämäniloa: Löydät luonnollisen tasapainon, joka tuo mukanaan iloa ja energiaa.
 • Oman suunnan ja tarkoituksen selkiytyminen: Opit kuuntelemaan omaa sisäistä viisauttasi ja löydät elämällesi selkeän suunnan.
 • Itsearvostuksen ja -rakastamisen lisääntyminen: Opit arvostamaan itseäsi ja omia vahvuuksiasi.
 • Stressin ja ahdistuksen lievittyminen: Löydät keinoja hallita stressiä ja ahdistusta, mikä parantaa kokonaisvaltaista hyvinvointiasi.
 • Kehon kuuntelun ja aistien herääminen: Syvennyt kehotietoisuuteen ja opit kuuntelemaan kehosi viestejä.
 • Paremmat ihmissuhteet ja rakastava suhde itseen: Kehität syvällisiä ja merkityksellisiä suhteita sekä itseesi että muihin.
 • Sisäisen voiman ja intuitiivisen ohjauksen vahvistuminen: Löydät ja vahvistat omaa sisäistä voimaasi ja intuitiotasi.
 

Varaa aikasi Henkiseen Opastukseen

 

Oppaanasi toimii Juha Kivinen

Olen 57-vuotias mies ja pitkän elämänkokemuksen omaava henkinen opastaja. Elämänpolkuni on vienyt minut IT-alalta henkisen valmennuksen ja luontoviisauden pariin. Olen käynyt läpi omat haasteeni, kuten avioeron, lapsen menetyksen ja loppuunpalamisen, jotka ovat kasvattaneet minua ja syventäneet ymmärrystäni ihmismielestä ja henkisestä kasvusta.

Olen opiskellut ja harjoittanut henkisyyttä, psykologiaa, neurotiedettä, kehotietoisuutta, shamanismia ja luontoyhteyden vahvistamista yli 20 vuoden ajan. Olen elämäntaidon valmentaja, henkinen valmentaja, transformatiivinen valmentaja, luontoyhteysohjaaja ja shamanistisen polun kulkija. Vahvuuteni ovat herkkyys, lämpö, rauhallisuus ja kyky selkeyttää monimutkaisia asioita. Näitä ominaisuuksia hyödynnän auttaessani sinua löytämään oman voimasi ja tasapainosi.

 

Henkinen Opastus palvelu

Henkinen Opastus tarjoaa kokonaisvaltaista, holistista ohjausta, joka auttaa sinua saavuttamaan syvemmän ymmärryksen itsestäsi ja elämästäsi. Työskentelytapani perustuu henkilökohtaiseen lähestymistapaan, jossa keskitymme juuri sinun tarpeisiisi ja tavoitteisiisi.

 

Henkinen Opastus palvelussa käytettäviä työkaluja ja tekniikoita 

Reilun kahdenkymmenen vuoden aikana olen keränyt omaan "työkalupakkiini" paljon erilaisia työkaluja ja tekniikoita, mutta tärkein työkalu on kuitenkin läsnäolo ja sen kautta sinun energiasi lukeminen ja tätä kautta hyvien kysymysten esittäminen juuri tähän hetkeen. Tässä kuitenkin joitakin työkaluja, joita voimme käyttää Henkinen Opastus tapaamisissa ja tapaamisten välillä.

Luontoyhteysohjaus

 • Ohjattuja harjoituksia, jotka syventävät yhteyttäsi luontoon ja auttavat sinua löytämään rauhan ja tasapainon.

Shamanistiset Rituaalit ja Tekniikat

 • Shamanistinen matkaaminen, työskentely henkioppaiden kanssa ja henkilökohtaiset rituaalit, jotka avaavat ovia uusiin oivalluksiin ja syvempään ymmärrykseen.

Kehotietoisuus

 • Hengitysharjoitukset, kehon skannaus ja tietoinen liike, jotka auttavat sinua tunnistamaan ja vapauttamaan kehoosi varastoituneet jännitteet.

Meditaatio ja Rentoutusharjoitukset

 • Rauhoittavat ja tasapainottavat harjoitukset, jotka auttavat sinua löytämään mielenrauhan.

Hermoston Vapauttamisen Tekniikat

 • Vapauttavat jännityksiä ja lisäävät kehon ja mielen yhteyttä, auttaen sinua tuntemaan olosi vapaammaksi ja rauhallisemmaksi.

Energiahoito

 • Tasapainottaa ja parantaa energian virtausta kehossa, tuoden mukanaan hyvinvointia ja elinvoimaa.

 

Asiakkaiden kokemuksia

“Valmennus ylitti odotukset maanläheisyydellään ja toimivuudellaan. Valmennus toi sinänsä tuttuun asiaan uusia näkökulmia. Lähdin valmennuksesta levollisin mielin ja huomaan arjessani toistavani valmennuksessa oivaltamiani asioita".
 ~Tuulikki

“Osallistuin Juhan valmennukseen ja voin lämpimästi suositella. Itselläni oli halu ja motivaatio kehittyä korkealla, joten koin valmennuksen tärkeänä ja sain rahoille täyden vastineen. Omaan valintaani vaikuttivat Juhan monipuolisuus ja elämänkokemus. Hän on empaattinen ja kannustava valmentaja, joka on aidosti kiinnostunut edistymisestäsi.  Uudet näkökulmat ja niistä kasvaneet oivallukset olivat parasta antia.
~ Satu

“Suosittelen lämpimästi kaikille, jotka ovat kiinnostuneita valmennuksesta ja itseensä tutustumisesta. Erityisesti suosittelen valmennusta ihmisille, jotka "kamppailevat" omien tunteidensa, kiireen tunteen ja stressin kanssa. Minua valmennus auttoi oikeasti - perjantain valmennuksen jälkeen mieleni oli pitkästä aikaa rauhallinen vaikka elän hyvin hektisessä elämäntilanteessa. Kiitos Juha!”
~ Mikko

 

Henkinen Opastus Palvelupaketit

Aloituspolku

 • Kesto: 1 kuukausi
 • Hinta: 250€ (kesätarjoushinta, norm. 350€)
 • Sisältö: 2 x 90 minuutin henkilökohtaista opastussessiota Zoomissa, sähköpostituki (Huom. Voidaan toteuttaa myös kasvotusten Lammilla)
 • Tarkoitus: Saat maistiaisen henkisestä opastuksesta ja löydät ensimmäiset askeleet kohti sisäistä tasapainoa.

Sisäisen rauhan polku

 • Kesto: 3 kuukautta
 • Hinta: 700€ (kesätarjoushinta, norm. 900€) - Voit maksaa myös erissä.
 • Sisältö: 6 x 90 minuutin henkilökohtaista opastussessiota Zoomissa, jatkuva sähköpostituki. (Huom. Voidaan toteuttaa myös kasvotusten Lammilla)
 • Tarkoitus: Syvennät ymmärrystäsi itsestäsi, kehität mielenrauhaa ja selkeytät elämän suuntaa.

Elämänmuutoksen Polku

 • Kesto: 6 kuukautta
 • Hinta: 1250€ (kesätarjoushinta, norm. 1500€) - Voit maksaa myös erissä.
 • Sisältö: 12 x 90 minuutin henkilökohtaista opastussessiota Zoomissa, jatkuva sähköpostituki. (Huom. Voidaan toteuttaa myös kasvotusten Lammilla)
 • Tarkoitus: Pitkäkestoista tukea ja ohjausta, joka auttaa sinua löytämään ja vahvistamaan sisäistä voimaasi ja tasapainoasi.

Intensiivinen Syväsukellus - VIP päivä

 • Kesto: 6 tuntia
 • Hinta: 390€ (kesätarjoushinta, norm. 700€)
 • Sisältö: Intensiivinen yksityispäivä kasvotusten, joka sisältää henkilökohtaisen opastuksen, syvällisiä harjoituksia ja luontoyhteyden syventämistä
 • Tarkoitus: Intensiivinen ja syväluotaava kokemus, joka antaa voimakkaan sysäyksen henkilökohtaiseen kasvuun ja oivalluksiin.

 

Miksi Valita Henkinen Opastus?

Henkinen Opastus eroaa muista palveluista kokonaisvaltaisella ja holistisella lähestymistavallaan. Yhdistän ikiaikaiset viisausperinteet ja nykyaikaisen tieteen tarjoaman ymmärryksen aivojen toiminnasta, hermoston vapauttamisesta ja aisteista. Hyödynnämme 3 prinsiipin ymmärrystä (henkisessä opastuksessa tästä lisää) ja shamanistisia käytäntöjä, jotka auttavat sinua löytämään sisäisen voimasi ja tasapainosi.

 

Aloita Matkasi Tänään

Oletko valmis astumaan polulle kohti sisäistä voimaa ja elämäniloa? Varaa ilmainen alkukonsultaatio nyt, ja aloitetaan yhdessä matkasi kohti syvempää itsetuntemusta ja tasapainoa.

Varaa aikasi tästä tai soita minulle suoraan 040 868 5549, ja otetaan ensimmäinen askel kohti eheämpää ja merkityksellisempää elämää.

Lämpimästi tervetuloa Henkiseen Opastukseen,
Juha

 

Henkinen opastus - Luontoviisaus - Henkilökohtainen valmennus - Kolme prinsiippiä - Shamanismi


Rummun Henki - Shamanistinen viikonloppu Luumäellä 5-7.7.2024! 💚

Shamanistista Polkua ja Luontoyhteyttä Äkäslompolossa 30.7 – 11.8.2024! 💚

Luontoyhteysohjaajakoulutus Pauninmaalla (Tervakoski) 31.8-1.9 & 13-15.9.2024! 💚


 

 

Henkinen Opas

040 868 5549
juha(at)henkinenopas.fi
juha(at)luontoviisaus.fi

Y-tunnus: 2493075-5

 

 

©2013 - 2024  Apus Coaching Oy / Apus Luontoviisaus