Henkinen opas

Elämänpuu - Shamanistinen voimanhakumatka Hämeenlinna 27.1.2024 💚

Johdanto Suomalais-Ugrilaisen shamanismiin Tarotpuoti Hämeenlinna 16.12.2023! 💚

Jatkokurssi shamanismiin - Shamanistinen matkaaminen Ruotsinpyhtäällä 4.2.2024! 💚


Henkinen valmennus

Henkinen opas on tukenasi elämäsi erilaisissa muutostilanteissa. Valmennan sinua kokonaisvaltaisesti elämään sellaista elämää mitä juuri Sinä haluat elää. Elämäntilanteesi voi olla millainen vain. Voit elää suurten muutosten keskellä tai olla muuten vaan tyytymätön nykyiseen elämäntilanteesi.

Olen kiinnostunut siitä, mitä sinä haluat elämältäsi ja olen tukenasi matkalla kohti juuri sitä mitä Sinä haluat. Henkilökohtaisessa valmentamisessa on kyse sinun henkilökohtaisen muutoksesi tukemisesta, uusien toimintatapojen rakentamisesta ja oman mielesi hyödyntämisestä ohjataksesi itseäsi kohti haluamaasi elämää.

Hyödynnän valmennuksissani monipuolisia ja  toimivia menetelmiä, jotka saavat aikaan tuloksia. Sinun ei tarvitse käydä valmennuksessa kymmeniä kertoja vaan muutama kerta riittää tulosten aikaansaamiseksi elämässäsi. Toki pidempi valmennusjakso varmistaa määrätietoisen etenemisen kohti sitä minne sinun kuuluukin kulkea ja saavuttaa.

Valmennus vaikuttaa kokonaisvaltaisesti hyvinvointiin ja arki/työelämään. Suurimmat esteet ja rajoitukset ovat yleensä vain mielessämme. Henkinen valmennus auttaa tiedostamaan omia sisäisiä rajoituksia, koska muutos tapahtuu sisältäpäin.

Valmennuksen aikan opit ymmärtämään itseäsi ja tiedostamaan oman elämäsi aikana rakentuneita ajatusmalleja ja uskomuksia. Tämä ymmärrys ja pienetkin oivallukset mahdollistavat muutoksen, jolla voi olla suuria vaikutuksia elämääsi  ja hyvinvointiisi.

Jo yksi valmennustapaaminen voi antaa selkeyttä ja eväitä jatkaa omassa elämässä eteenpäin. Parhaat tulokset saavutetaan usein pidempikestoisissa valmennuksissa, esimerkiksi 4–10 valmennuskerran kokonaisuuksissa.

Valmennusteemoja voivat olla mm.

Henkisen kasvun valmennus

- Henkinen kasvu
- Läsnäolo
- Mielenrauha
- Elämän tasapaino

Elämän muutostilanteet


- Työ
- Ihmissuhteet/parisuhde
- Sairaus
- Eläköityminen

Motivaatiovalmennus


- Painonpudotus
- Terveelliset elämäntavat
- Tavoitteiden ja unelmien kirkastaminen
- Kipinän ja intohimon löytäminen  elämään

 

 

 

Valmennukset toteutetaan keskusteluina kasvokkain tai Skypen/zoomin kautta. 

Ensimmäisen valmennuskerran (1,5 tuntia) hinta on 170 € (sis. alv). Ensimmäisen kerran jälkeen sovimme valmennuksen jatkosta ja määrittelemme yhdessä sopivat tapaamisvälit sekä lopullisen hinnan. Tavallisesti hinnoittelu on kuukausihinnoittelu ja riippuu valmennuksen tavoitteesta.

 

Varaukset:
040 868 5549
juha(at)henkinenopas.fi 

tai täytä yhteydeottolomake tästä niin olen sinuun yhteydessä!

Henkinen valmentajasi,
Juha

 


Elämänpuu - Shamanistinen voimanhakumatka Hämeenlinna 27.1.2024 💚

Johdanto Suomalais-Ugrilaisen shamanismiin Tarotpuoti Hämeenlinna 16.12.2023! 💚

Jatkokurssi shamanismiin - Shamanistinen matkaaminen Ruotsinpyhtäällä 4.2.2024! 💚


 

 

Henkinen Opas

040 868 5549
juha(at)henkinenopas.fi
juha(at)luontoviisaus.fi

Y-tunnus: 2493075-5

 

 

©2013 - 2023  Apus Coaching Oy / Apus Luontoviisaus