Henkinen opas

Rummun Henki - Shamanistinen viikonloppu Luumäellä 5-7.7.2024! 💚

Shamanistista Polkua ja Luontoyhteyttä Äkäslompolossa 30.7 – 11.8.2024! 💚

Luontoyhteysohjaajakoulutus Pauninmaalla (Tervakoski) 31.8-1.9 & 13-15.9.2024! 💚


Jatkokurssi Shamanismiin - Shamanistiset seremoniat ja rituaalit

Esivanhempamme ovat jo muinaisista ajoista osanneet hyödyntää seremonioita ja rituaaleja yhteisön elinvoiman takaamiseksi. Seremonioiden avulla on ylläpidetty elintärkeää yhteyttä ympäröivään luontoon ja luonnonhenkiin sekä nostatettu omaa voimaa. Seremoniat ovat myös olleet luonnollinen osa elämää luonnon ja elämän kiertoon liittyvine riitteineen. 

Miten sinä voisit hyödyntää seremonioita ja luontorituaaleja omassa elämässäsi ja muiden auttamiseksi? Miten sinä voit tukea ja auttaa luontoa omilla seremonioillasi? 

 

Shamanismin harjoittaminen ei ole kevytmielistä, eikä se ole harrastus. Kymmeniä tuhansia vuosia se on ollut vakava ja arvokas harjoitus auttamaan yhteisöä selviämään hengissä!

Henkinen työ täytyy integroida jokaisen henkilön päivittäiseen elämään. Ei ole riittävää suorittaa kaunis seremonia rauhan luomiseksi. Sinun täytyy sitoutua omaan työhösi luodaksesi maaperä rauhalle itsessäsi ja ilmentää rauhaa päivittäisissä teoissasi ja valinnoissasi.

Shamanistisissa opetuksissa, jokainen henkinen ja pyhä teko, jonka suoritamme, on seremonia. Kun tunnistamme joka hetken pyhyyden, ihmeitä tapahtuu.

Kun suoritamme seremonioita, meidät upotetaan luonnon kiertokulun sykleihin tutkimaan varjoa ja valoa, kuolemaa ja uudelleen syntymää. Meille on välttämätöntä virittäytyä omaan luontoomme ja siihen, kuinka kasvamme, kehitymme, muutumme ja paranemme. Todelliset positiiviset tulokset tulevat haluamasi sydämellisen ja autenttisen intention kautta, kuinka kunnioitat itseäsi ja auttavia henkiä, kyvystäsi keskittyä kuten myös luomastasi ja pitämästäsi pyhästä tilasta ja luottamuksestasi intuitiiviseen tietämiseen.

Seremonioidesi menestys tulee kehittymään ajan myötä, kun opit kuinka avaat sydämesi maailmankaikkeuden voimalle, alustat selkeitä intentioita ja päästät irti lopputuloksesta.

Jatkokurssin tavoite on syventää johdantokursseilla annettuja perusteita käytännöllisempään suuntaan sekä antaa valmiudet lähteä rakentamaan omia seremonioita henkisen työskentelysi tueksi ja muiden sekä luonnon auttamiseksi. Kurssin aikana saat tietoa seremonioista, seremonioiden merkityksestä ja hoitovaikutuksista sekä siitä miten sinä voisit itse alkaa hyödyntämään seremonioita omassa elämässäsi tai työssäsi.

Jatkokurssi on tarkoitettu kaikille shamanismista kiinnostuneille ja joilla on jo perustiedot shamanistisesta mytologiasta ja maailmankuvasta. Mukaan toki pääset, jos et suomalais-ugrilaisen shamanismin johdantokurssia olisi käynytkään, jos vain perustelet osallistumisesi ja aiemman tietämyksesi erillisellä viestillä. 

Kurssin aiheet ja sisältö

  • Seremonioiden ja rituaalien merkitys sekä vaikutus - Seremoniat ja rituaalit viisausperinteissä
  • Erilaisia seremonioita ja rituaaleja
  • Miten voisit lähteä itse suorittamaan seremonioita ja rituaaleja?
  • Tärkeää tietää seremonioista
  • Seremoniaan valmistautuminen ja seremonian kulku
  • Teemme yhdessä joitakin seremonioita

Kurssi sisältää luennointia, yhteistä keskustelua ja käytännön työskentelyä ryhmässä seremonioita kokien ja harjoitellen.
 

Shamanismin jatkokurssi - Shamanistiset seremoniat ja rituaalit - Tarotpuoti Hämeenlinna 20.4.2024!!

Aika: 20.4.2024 klo 11:30 - n. 19:00

Paikka: Tarotpuoti Hämeenlinna – Idänpääntie 12, 13210 Hämeenlinna

Jatkokurssin ohjaaja: Juha Kivinen - Luontoviisauden valmentaja, Erä- ja luonto-opas, Kalevalaisen hengenperinnön ja luontomeditaation opettaja (Johannes Setälä -keskus), 

Hinta: 120 € (sis. alv). Sis. kahvi/tee. Ilmoittautuneille lähetetään etukäteen lasku/tilinumero sähköpostilla.

Varustus: Mukava vaatetus paikallaan oloon ja liikkumiseen sekä villasukat. Oman rummun tai helistimen voi myös tuoda mukanasi. Otathan mukaan myös muistiinpanovälineet. 

Ruokailu: Kahvi/tee sisältyy hintaan. Muuten omat eväät. Jääkaappi, mikro ja vedenkeitin löytyy tiloista.

Tarkemmat ohjeet aikataulusta, varustuksesta ja paikalle tulosta saat ilmoittautumisen jälkeen.

 

Ilmoittautuminen:

-> Ilmoittaudu tästä!!

tai juha(at)henkinenopas.fi

ILMOITTTAUMISET OVAT SITOVIA! Voit kuitenkin peruuttaa ilmoittautumisesi ilman pakottavaa syytä seuraavin ehdoin:

- viimeistään 14 vuorokautta ennen kurssia 20 € peruutusmaksua vastaan
- viimeistään 7 vuorokautta ennen kurssia 50 € peruutusmaksua vastaan

Tätä myöhemmin ilmoittautumisen voi perua ilman kustannuksia pakottavasta syystä (esim. sairastuminen). Peruutusmaksua ei myöskään peritä, jos löydät tilallesi toisen osallistujan (esim. jonkun ystäväsi) tai kurssi tulee peruutuksesi jälkeen täyteen.

Ilmoittautumisen jälkeen saat kurssista laskun, jonka maksamalla pääset osallistujaluetteloon. Laskun maksaneille lähetetään Tervetuloaviesti, jossa lisätietoa kurssiin osallistumisesta.
 

Lisätiedot:
040 868 5549 / juha(at)henkinenopas.fi 

- Juha -

"Esivanhempien ikiaikaisen luontoviisauden jäljillä"

 

Jatkokurssi shamanismiin - Samanismi - Shamanismi - Luontoviisaus - Seremoniat ja rituaalit - Viisausperinne

 


Rummun Henki - Shamanistinen viikonloppu Luumäellä 5-7.7.2024! 💚

Shamanistista Polkua ja Luontoyhteyttä Äkäslompolossa 30.7 – 11.8.2024! 💚

Luontoyhteysohjaajakoulutus Pauninmaalla (Tervakoski) 31.8-1.9 & 13-15.9.2024! 💚


 

 

Henkinen Opas

040 868 5549
juha(at)henkinenopas.fi
juha(at)luontoviisaus.fi

Y-tunnus: 2493075-5

 

 

©2013 - 2024  Apus Coaching Oy / Apus Luontoviisaus