Henkinen opas

Rummun Henki - Shamanistinen viikonloppu Luumäellä 5-7.7.2024! 💚

Shamanistista Polkua ja Luontoyhteyttä Äkäslompolossa 30.7 – 11.8.2024! 💚

Luontoyhteysohjaajakoulutus Pauninmaalla (Tervakoski) 31.8-1.9 & 13-15.9.2024! 💚


Löydä voimasi - Henkilökohtainen valmennus

Voimaa ja itsevarmuutta kokea arjen onnea ja tyytyväisyyttä elämään!

Tuntuuko sinusta siltä, että et riitä tai ole rakastettuna sellaisena kuin olet? Onko oma voimasi hukassa? Oletko ehkä laiminlyönyt itseäsi jo kauan ja tunnet, että näin ei voi jatkua? Onko yhteytesi omiin tunteisiisi ja tarpeisiisi kadoksissa? Käytätkö aikaasi turhaan murehtimiseen ja huolehtimiseen?

Jos vastasit yhteen tai useampaan yllä olevaan kysymykseen, KYLLÄ, niin henkilökohtainen valmennus voisi olla juuri SINULLE oikea ratkaisu löytää omaa voimaa elämän eteen tuomiin haasteisiin. Oman voiman löytämisen myötä olet enemmän oma itsesi, elät enemmän hetkessä, saat henkistä tasapainoa ja mielenrauhaa, saat itsevarmuutta ja uskallusta heittäytyä uusiin tilanteisiin ja ihaniin omiin juttuihin.
 

 

LÖYDÄ VOIMASI VALMENNUS
Matka hyvän elämän juurille – matka omaan voimaasi!

Henkilökohtainen valmennus on kahdenkeskistä luottamuksellista keskustelua sinun elämästäsi: ajatuksistasi, tunteistasi, toiveistasi, unelmistasi, tavoitteistasi, tarpeistasi, ongelmistasi, haasteistasi jne. Valmennuksessa pureudumme yhteen haasteeseen kerrallaan ja etsimme yhdessä keinot haasteen selättämiseksi. Valmennus ei ole terapiaa ja menneiden ikävien asioiden pyörittelyä vaan jonkin uuden synnyttämistä uusien oivallusten muodossa sinusta itsestäsi.

Valmennus on pitkäjänteinen matka. Muutokset eivät välttämättä tapahdu hetkessä, mutta jo yksi iso oivallus voi muuttaa kaiken. Jos todella haluat muutosta elämääsi, sinun on oltava valmis ja halukas myös tekemään työtä sen eteen. Valmentajanasi olen tukenasi kaikissa tilanteissa ja autan sinua näkemään ja oivaltamaan asioita ulkopuolisen silmin.  Valmentajanasi toimin peilinäsi, joka auttaa sinua näkemään sen kuka todella olet.

Valmennuksessa saat kokeneen valmentajan vierellesi, joka opastaa ja auttaa sinua löytämään oman voimasi, joka tuo sisäistä vapautta ja varmuutta selvitä elämän karikoista sekä luoda sellaista elämää itsellesi, jota todella haluat elää.

 

Tämä valmennus on sinulle, jos:

 • Sinusta tuntuu, että oma voimasi on hukassa.
 • Sinusta tuntuu, että olet laiminlyönyt itseäsi ja tunnet, että näin ei voi enää jatkua. Kaikki aikasi menee perheelle ja työlle.
 • Sinusta tuntuu, että elämä on melkein jatkuvaa suorittamista, kiirettä ja murehtimista.
 • Tiedät, että on jokin helpompi tapa elää, mutta et ole vielä löytänyt sitä.
 • Haluat todella muuttaa itsessäsi ja omassa elämässäsi jotain ja olet valmis heittäytymään uudelle tielle.

Tämä valmennus ei ole sinulle, jos:

 • Et ole valmis ottamaan aikaa itsellesi ja oman hyvinvointisi edistämiseen.
 • Haluat, että joku muu tekee työn puolestasi ja et ole valmis laittamaan itseäsi täysillä peliin.
 • Et ole valmis haastamaan omia toiminta ja ajatusmallejasi.
 • Et ole valmis löytämään jotakin uutta itsestäsi.

 

Löydä Voimasi henkilökohtainen valmennus sisältö

3 kuukauden henkilökohtainen Löydä Voimasi valmennus sisältää 12 tuntia (1 krt/viikko) henkilökohtaista valmennusta ja muuta tukimateriaalia videoiden ja ohjeiden muodossa.

Valmennus tapaamisissa kerran viikossa:

 • Selkiytämme tavoitteitasi valmennuksen suhteen. Pureudumme muutostarpeisiisi ja tavoitteisiisi sekä siihen miksi sinä haluat nämä saavuttaa.
 • Selkiytämme sitä miten voisit tavoitteesi saavuttaa ja mitä haasteita sinulla on tällä hetkellä, jotka mahdollisesti estävät tavoitteen toteutumisen.
 • Selkiytämme ajatteluasi ja ajattelusi taustalla olevia ajatus-, uskomus- ja toimintamalleja.
 • Syvennämme ymmärrystäsi mielen toiminnasta konkreettisesti.
 • Keskustelemme siitä, mitä konkreettisia askeleita voit alkaa ottaa saavuttaaksesi tuloksesi ja miten etenet.
 • Keskustelemme siitä, mitä sinua rajoittavia asioita ja ajatusmalleja voit jättää pois elämästäsi.

Lisäksi saat:

 • Lisämateriaalia tarpeen mukaan - videoita ja muuta ohjeistusta verkkomateriaalina

Valmennuskeskusteluiden välissä viet oivaltamiasi asioita käytäntöön.

 • Toimit ja harjoittelet läpikäytyjen asioiden soveltamiseksi käytännössä.
 • Saat tarvittaessa myös harjoituksia tehtäväksi valmennuskeskusteluiden välissä.
 • Jatkuva tuki valmennuksen aikana  arkisin 10-16:00 WhatsUp ym. Vastaukset kysymyksiin vuorokauden sisällä.


Valmennustapaamiset voidaan toteuttaa puhelimitse, netin kautta (skype tai zoom) tai mahdollisuuksien mukaan kasvotusten Lammilla/Hämeenlinnassa. 

Jos netin kautta toimiminen tuntuu hankalalta, ei huolta. Autan sinua saamaan videokuvayhteyden kuntoon!!

 

Löydä Voimasi henkilökohtaisen valmennuksen hyödyt:

 • Löydät oman voimasi – saat mielenselkeyttä ja sisäistä rauhaa.
 • Itsetuntosi kehittyy – opit hyväksymään itsesi ja rakastamaan itseäsi sellaisena kuin olet.
 • Opit tunnistamaan heikkoutesi ja vahvuutesi.
 • Elät enemmän hetkessä – tässä ja nyt. Kiireen ja stressin tunne helpottuu.
 • Tiedät mitä haluat ja tarvitset juuri nyt. Uskallat heittäytyä.
 • Yhteytesi omiin tunteisiisi, tarpeisiisi ja toisiin ihmisiin syvenee.
 • Luotat itseesi ja siihen, että elämä kantaa - murehdit ja huolehdit vähemmän.
 • Saat enemmän aikaan vähemmällä.

 

LÖYDÄ VOIMASI HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUS SISÄLTÄÄ:

 • 3 kuukauden  valmennus sisältää 4 valmennus tapaamista kuukaudessa (1-tuntia kerrallaan). Yhteensä 12 tuntia. Tapaamiset videoyhteydellä (zoom/skype), puhelimitse tai kasvokkain.
 • Lisämateriaalia tarpeen mukaan - videoita ja muuta ohjeistusta verkkomateriaalina
 • Jatkuva tuki valmennuksen aikana  arkisin 10-16:00 WhatsUp ym. Vastaukset kysymyksiin vuorokauden sisällä.


Valmennuksen hinta: 970 € tai 350 €/kk x 3 kk. (Hinnat sis. alv 24%) Voimme sopia myös pidemmästä maksuajasta, jolloin kk-maksu pienenee.

 

Voimme sopia myös kokeilujaksosta hintaan 390€, jolloin et sitoudu valmennukseen kuin kuukaudeksi, mutta suosittelen aina vähintään 3 kk jaksoa.

 

Valmennukseen pääset varaamalla ajan ilmaiseen puolen tunnin zoom-keskusteluun, jossa selkiytämme tilannettasi ja sitä miten voisit päästä eteenpäin. 

Tutustumiskeskustelu on ilmainen, koska:

 • Haluan, että saat selkeyttä omaan tilanteeseesi ja siihen miten voisit edetä siinä.
 • Varmistamme, että valmennus on juuri sinulle oikea tapa päästä eteenpäin elämässäsi.
 • Varmistumme, että keskinäinen kemiamme toimii.

Ja tosiaan, tässä et voi kuin voittaa kun selkiytät omia ajatuksiasi ja saat uusia oivalluksia oman hyvinvointisi edistämiseksi. Tämä ilmainen keskustelu ei sido sinua mihinkään ja teen sinulle vain ehdotuksen jatkosta, jos niin haluat. Päätös on sinun!!
 


 

OTATKO SINÄ AIKAA ITSELLESI JA OMALLE HYVINVOINNILLESI?

Arjen haasteet ja vastuut voivat tuntua välillä ylivoimaisilta. Jatkuva kiire ja stressi johtavat yleensä yhä pahenevaan kierteeseen, josta voi olla vaikea löytää ulospääsyä. Kun mielemme on täynnä velvoitteita ja tekemättömiä töitä ja huolta tulevasta, voi olla vaikea keskittyä omaan itseen ja saada radikaalia muutosta aikaan omissa toimintatavoissa tai elämän olosuhteissa.

Sinä ehkä intuitiivisesti tiedät, että kiire ja stressi eivät luo kestävää pohjaa hyvinvoinnillesi. Stressi- ja terveystutkimukset tarjoavat selkeän kuvan siitä miten stressi ja terveys liittyvät toisiinsa sekä mitä valintoja voimme tehdä hallitaksemme stressiä paremmin ja luoda hyvinvointia. Stressin taustalla on usein omat totutut toiminta- ja ajattelutapasi.

Sinä voit muuttaa oman tapasi ajatella ja toimia. Menestyksesi riippuu halustasi ja avoimuudestasi nähdä jotain uutta. Halukkuudestasi päästää irti vanhoista ja umpikujaan ajautuneista ajatuksista, jotka eivät enää palvele sinua. Paras ja ainoa hetki muutokselle on NYT.

Valmennuksessa autan sinua löytämään aikaa itsellesi ja niille asioille, joita itsessäsi ja elämässäsi haluat kehittää. Aluksi ei tarvitse tietää, miten kaikki tapahtuu. Tärkeintä on aloittaa ja ottaa se ensimmäisen askel!

 

VALMENTAJASI – JUHA KIVINEN

Olen toiminut henkisenä valmentajana vuodesta 2012 ja minulla vankka kokemus satojen ihmisten valmentamisesta erilaisissa elämän haasteissa. Teen myös työtä Kalevalaisena jäsenkorjaajana ja näen päivittäin miten jatkuvat elämän haasteet ja omat ajattelu- sekä toimintamallit näkyvät ihmisten kehoissa. Mielen hyvinvoinnilla on ratkaiseva merkitys myös kehon hyvinvointiin.
 


Oma polkuni valmentamiseen alkoi viitisentoista vuotta sitten tarpeesta löytää ulospääsy oman elämäni ongelmista. Aloitin oman matkani muutokseen tielleni osuneen itsensä johtamisen kirjan oppien innoittamana. Lopullisen sysäyksen elämänmuutokseen sain kuitenkin osallistuttuani valmennukseen, jossa aloin valmentajien johdolla purkamaan esteitä oman voimani tieltä oivallus oivallukselta.

Minulla itselläni on ollut monia valmentajia vuodesta 2009 lähtien. Olen opiskellut valmentamista erilaisista näkökulmista huippuvalmentajien opissa Suomessa ja maailmalla. 

 

KOKEMUKSIA JUHAN VALMENNUKSESTA

“Valmennus ylitti odotukset maanläheisyydellään ja toimivuudellaan. Valmennus toi sinänsä tuttuun asiaan uusia näkökulmia. Lähdin valmennuksesta levollisin mielin ja huomaan arjessani toistavani valmennuksessa oivaltamiani asioita.

— Tuulikki

“Osallistuin Juhan valmennukseen ja voin lämpimästi suositella. Itselläni oli halu ja motivaatio kehittyä korkealla, joten koin valmennuksen tärkeänä ja sain rahoille täyden vastineen. Omaan valintaani vaikuttivat Juhan monipuolisuus ja elämänkokemus. Hän on empaattinen ja kannustava valmentaja, joka on aidosti kiinnostunut edistymisestäsi.  Uudet näkökulmat ja niistä kasvaneet oivallukset olivat parasta antia.

— Satu

“Suosittelen lämpimästi kaikille, jotka ovat kiinnostuneita valmennuksesta ja itseensä tutustumisesta. Erityisesti suosittelen valmennusta ihmisille, jotka "kamppailevat" omien tunteidensa, kiireen tunteen ja stressin kanssa. Minua valmennus auttoi oikeasti - perjantain valmennuksen jälkeen mieleni oli pitkästä aikaa rauhallinen vaikka elän hyvin hektisessä elämäntilanteessa. Kiitos Juha!”

— Mikko

 

 

 

YKSI AJATUS VOI MUUTTAA KAIKEN - VALMENNUS ON ALUSTA OIVALLUKSILLE

Valmennus on matka, tästä missä nyt olet sinne missä haluaisit olla. Valmentajana luotan sisäiseen kompassiisi ja uskon, että yhteistyö kehosi, mielesi, sydämesi ja henkisen puolesi kanssa näyttää sinulle parhaan suunnan. Sinulla on myös minun vahva osaamiseni ja monipuolinen valmennusreppuni takaamassa lempeän ja määrätietoisen matkan kohti päämäärääsi.

Jos olet valmis uusien oivallusten ryöppyyn ja todella muuttamaan elämääsi, niin jätä rohkeasti yhteystietosi ja varaan meille yhteisen ajan valmennuskeskusteluun. Ilmaisen valmennuskeskustelun aikana voit päättää haluatko jatkaa valmennusta 4 kuukauden Löydä voimasi valmennuksessa tai jotenkin muuten.
 

LÖYDÄ VOIMASI HENKILÖKOHTAINEN VALMENNUS SISÄLTÄÄ:

 • 3 kuukauden  valmennus sisältää 4 valmennus tapaamista kuukaudessa tunnin kerrallaan. Yhteensä 12 tuntia - Tapaamiset videoyhteydellä (zoom/skype), puhelimitse tai kasvokkain.
 • Lisämateriaalia tarpeen mukaan - videoita ja muuta ohjeistusta verkkomateriaalina.
 • Jatkuva tuki valmennuksen aikana  arkisin 10-16:00 WhatsUp ym. Vastaukset kysymyksiin vuorokauden sisällä.

 

Löydä Voimasi valmennuksen hinta 970 € tai 350 €/kk x 3kk. Hinnat sisältävät alv. 24%.

 

Toimi nyt ja varaa ilmainen tutustumiskeskustelu!

 

 

Nähdään valmennuksessa!

Henkinen valmennus - Luontoviisaus - Henkilökohtainen valmennus - Kolme prinsiippiä


Rummun Henki - Shamanistinen viikonloppu Luumäellä 5-7.7.2024! 💚

Shamanistista Polkua ja Luontoyhteyttä Äkäslompolossa 30.7 – 11.8.2024! 💚

Luontoyhteysohjaajakoulutus Pauninmaalla (Tervakoski) 31.8-1.9 & 13-15.9.2024! 💚


 

 

Henkinen Opas

040 868 5549
juha(at)henkinenopas.fi
juha(at)luontoviisaus.fi

Y-tunnus: 2493075-5

 

 

©2013 - 2024  Apus Coaching Oy / Apus Luontoviisaus