Henkinen opas

Rummun Henki - Shamanistinen viikonloppu Luumäellä 5-7.7.2024! 💚

Shamanistista Polkua ja Luontoyhteyttä Äkäslompolossa 30.7 – 11.8.2024! 💚

Luontoyhteysohjaajakoulutus Pauninmaalla (Tervakoski) 31.8-1.9 & 13-15.9.2024! 💚


Luonnollista Mielenrauhaa videovalmennus

Luonnollista mielenrauhaa on viiden viikon mittainen videokurssi, joka vie sinut helpoin askelin kohti luonnollista mielenrauhaa ja helpottaa stressiä ja turhaa huolehtimista.

Vaivaavatko mieltäsi kaoottiset ajatukset, huolet ja stressi? Onko sinun vaikea keskittyä kun mielesi on jatkuvasti levoton? Tunnetko jatkuvaa jännitystä ja kireyttä kehossasi?

Olet ehkä myös kokeillut erilaisia metodeja ja harjoitteita mielesi rauhoittamiseksi kuten joogaa, meditointia, mindfulness-harjoituksia tai muita vastaavia, mutta mikään ei ole tehonnut? Tai voi olla, että harjoitusta tehdessä olet kokenut jonkinlaista rauhaa ja mielihyvää, mutta heti kun harjoituksesta on palattu arkeen, niin mieli on taas lähtenyt laukalle ja jännitys on palannut kehoon sekä mieleen. Olet myös ehkä ostanut verkosta erilaisia verkkokursseja tai valmennusohjelmia, mutta et vain ole saanut jotenkin vietyä niiden hyviäkään oppeja käytäntöön.

Tämä kurssi on erilainen. Tämän kurssin tarkoituksena ei ole lisätä asioita, muistamista, harjoituksia ja harjoitteita arkeesi vaan oikeastaan poistaa elämästä asioita, joita sinne ei kuulu. Tämä kurssi vie sinut oivaltamisen ja ymmärtämisen maailmaan.

 

 

LUONNOLLISTA MIELENRAUHAA VIDEOVALMENNUS ON SINULLE, JOS:

 • Haluat rauhallisuutta ja tyyneyttä, ahdistuksen ja stressin sijaan
 • Olet kyllästynyt tyhjiin lupauksiin, "ihmepillereihin" ja poppakonsteihin
 • Haluaisit alkaa sisällyttämään elämääsi terveempiä päivittäisiä tapoja ilman itsekuria ja tahdonvoimaa
 • Olet valmis kiinnittämään enemmän huomiota siihen, mitä kehosi tarvitsee kukoistaakseen
 • Haluat palautua luonnollisemmin työn ja arjen rasituksista
 • Olet kyllästynyt huomisesta huolehtimiseen ja haluaisit nauttia enemmän tästä päivästä
 • Haluaisit olla anteeksiantavampi ja myötätuntoisempi itsellesi ja muille
 • Tiedät, että tekemällä vain muutaman asian laadukkaasti, korvaat järkyttävän työmäärän
 • Haluat käyttää todellisia lahjojasi ja taitojasi päivittäin
 • Haluat tuntea enemmän yhteyttä muihin ja syventää ihmissuhteitasi
 • Haluat lopettaa reagoinnin ja alkaa toimimaan rauhasta käsin

Jos näistä yksikin asia täsmää, olet oikeassa paikassa. Minä olen täällä auttamassa sinua! Enkä malta odottaa nähdäkseni sinun saavutavan nopeita tuloksi mielenrauhan lisäämiseksi elämääsi. Juuri sen tämä videovalmennus on suunniteltu tekemään.

Luonnollista Mielenrauhaa videovalmennuksen hinta nyt 147 €

 

Asiakkaiden kertomaa:

”Minua valmennus auttoi oikeasti – valmennusosion jälkeen mieleni oli pitkästä aikaa rauhallinen vaikka elän hyvin hektisessä elämäntilanteessa. Erityisesti suosittelen valmennusta ihmisille, jotka “kamppailevat” omien tunteidensa, kiireen tunteen ja stressin kanssa.”

”Pysähtyminen ja omien ajatusten tarkkailu todella alkaa muuttamaan elämää. Omilla ajatuksillamme luomme todellisuuttamme. Kevyempi suhtautuminen elämään”.

”Oli mahtavaa huomata kuinka ihan 10 minuuttiakin keskittymistä itseen ja rauhoittumista auttoi päivittäin”.

 

Mitä saat valmennuksesta?

 • Saat 5 viikon videovalmennuksen verkossa, joka tarjoaa yksinkertaisen askel askeleelta etenevän systeemin kohti mielenrauhaa
 • Valmennus sisältää reilut 9 tuntia valmennusvideoita ja arkeen helposti sovellettavia harjoitteita mielenrauhan saavuttamisen tueksi
 • Voit katsoa videoita ja edetä omaan tahtiisi. Videot ovat käytettävissä valmennusalustalla vähintään vuoden.
 • Opit huomaamaan miten yksinkertaisilla muutoksilla ja oivalluksilla voit lisätä mielenrauhaa, vähentää stressiä, lisätä tuottavuutta, vapauttaa luovuutta, parantaa keskittymistä ja voida paremmin.
 • Saat käänteentekevän ratkaisun vapautuaksesi stressistä ja ahdistuksesta
 • Harjoitteita, jotka tuovat lisää energiaa ja enemmän aikaa sille mistä välität

 

Miksi asia on minulle niin tärkeä?

Aiemmalla työurallani IT-alalla kärsin jatkuvasta stressistä ja tunteesta etten koskaan voi koskaan olla tyytyväinen elämääni. Lisäksi olin loppuunpalamisen partaalla useaan otteeseen.

Havahduin kuitenkin tilanteeseeni reilu 15 vuotta sitten ja aloin aktiivisesti kehittämään itseäni. Aloin löytää työkaluja ja välineitä oman itseni johtamiseen sekä oman mieleni hallintaan. Olin todella vaikuttunut oppimistani työkaluista ja tekniikoista joten halusin opettaa niitä myös muille, jotka kokevat olevansa epätoivoisessa tilanteessa elämässään. Näin valmentamisesta tuli minulle ammatti, jota olen tehnyt nyt 8 vuoden ajan.

Valmentajaurani alussa olin varma osaamisestani ja valtavastava työkalurepusta jonka olin vuosien aikana hankkinut.  NLP-tekniikoita, valmennustekniikoita, itsensä kehittämisen tekniikoita, step by step, mindfulness-tekniikoita, joogaa, meditaatiota ym. Asiakkaani saivat hyviä tuloksia aikaan eri elämän osa-alueilla, mutta itse koin edelleen stressiä, kiireen tuntua, yrittäjäpaineita – mielenrauha ja hyvä olo kateissa.

Törmäsin kuitenkin eräänlaiseen vähentämisen psykologiaan, josta suuresti kunniottamani valmentaja Michael Neill oli alkanut puhumaan ja jo muutaman ensikosketuksen jälkeen aloin saamaan itse oivalluksia, jotka miltei välittömästi johtivat  automaattiseen mielen selkeytymiseen, stressitason laskuun ja suorituskyvyn parantumiseen. 

Mitä enemmän tähän 3-prinsiipin “filosofiaan” tutustuin ja aloin myös jakaa tätä tietoutta asiakkailleni, niin sitä selkeämpiä ja nopeampia tuloksia he myös saivat ilman vaikeita tekniikoita ja tahdonvoimaa harjoittelun ylläpitämiseksi. 


Niin ja täytyihän tätä vähentämisen psykologiaan tutustua paljon syemminkin. Valmistuin Michael Neilin vuoden kestävästä Super Coach Akatemiasta Los Angelesissa vuonna 2016 Transformatiiviseksi valmentajaksi ja laajensin aiheen opiskelua Jamien Smartin Clarity Akatemiassa valmistuen Clarity coachiksi 2019 Lontoossa.

 

Tästä maksat osallistuessasi Luonnollista mielenrauhaa videovalmennukseen ja tämän tarjoan:

5 viikon videovalmennusohjelma Luonnolliseen mielenrauhaan

Mielenrauhaa ja hyvinvointia edistävä video-valmennusohjelma. Sisältää reilun 9 tuntia videomateriaalia, jotka koostuvat sopivasti katsottavista n. 40 videosta.

 • Viikko1 - Kohti Mielenrauhaa - Opit ottamaan aikaa itsellesi ja löytämään omaa voimaa, joka kannattelee sinua arjen paineissa.
 • Viikko 2 - Keho & Mieli Yhteys - Opit tunnistamaan, miten kehosi reagoi kuormitukseen ja opit katkaisemaan stressikierteen elämässä.
 • Viikko 3 - Miten meidän mielemme toimii - Opit ymmärtämään miten mielesi toimii ja saat tehokkaita keinoja tyynnyttää ja hallita mieltäsi paineen keskellä.
 • Viikko 4 - Totuus stressistä - Stressivapaa työ ja arki. Tässä moduulissa paneudumme syvemmin stressiin ja miten siivoat turhan stressin elämästäsi.
 • Viikko 5 - Mielenrauhaa ihmissuhteisiin. Opit ymmärtämään kommunikaation ja mielentilan välisen yhteyden sekä tulet oppimaan mitkä ovat todellisia konfliktin lähteitä ihmissuhteissa. Tulet myös oivaltamaan, mikä on todellisten ja hyvien ihmissuhteiden salaisuus.

Viikottaiset yksinkertaiset harjoitteet ja teemat

 • Viikottaisten harjoitusvideot - arkeen helposti sovellettavia harjoitteita mielenrauhan saavuttamisen tueksi.
 • Viikoittainen työkirja – kysymyksiä ja tehtäviä, joiden avulla voit syventää itsetuntemustasi ja osaamistasi.

Yhteisö ja vertaistuki

 • Facebook-ryhmä, jossa sinulla on mahdollisuus keskustella samassa tilanteessa olevien ihmisten kanssa. Mikäli kuitenkin haluat tehdä harjoitteet omassa rauhassa ja et halua käyttää sosiaalista mediaa, niin tämä ei ole harjoitteista pois. Ryhmä on 100% tarkoitettu vertaistukeen ja keskenään keskusteluun (ei valmentamiseen).

Miten rauhoitat mielesi ja kehosi nopeasti

 • Valmennus kokonaisuudessaan tarjoaa ratkaisuja tähän jatkuvasti. Mikäli kuitenkin tarvitset pikaista ensihoitoa mielen- ja kehon jännitystilojen laukaisuun tämä moduuli tuo ensiavun näihin tilanteisiin.

Bonusviikko: Yhteys – Sisäisestä viisaudesta käsin eläminen 

 • Mielen selkeydestä käsin eläminen - Tuottavuuden ja suorituskyvyn nostaminen luonnollisesti.

 

Luonnollista Mielenrauhaa videovalmennuksen hinta nyt 147 €  sis. alv.

Asiakkaiden kertomaa:

”Juhan kannustus, materiaalit ja videot sekä käsittelivät monia elämän osa-alueita ja toivat oivalluksia itsetuntemukseen sekä lisäsivät hyväksyvämpää näkemystä omia toimintatapoja kohtaan. Lisäksi Juhan rento, helposti lähestyttävä valmennustyyli auttoi vastaanottamaan käsiteltäviä asioita.”

"Mihin kiinnittää huomiota, se lisääntyy… moni asia vaatii alkuun, vain oman vakaan päätöksen. Etten anna negatiivisen ajatuksen ottaa valtaa mun päässäni ja pienikin iloa tuottava asia tuo mielenrauhaa. En kaipaa meditaatiota ja apuvälineitä koska olen niin paljon hiljaisuudessa itsekseni. Oivalsin miten helposti lopulta saakin selkeyttä ja mielenrauhaa elämään. Se kun hukkui jonnekin jossain vaiheessa. Armollisuus itseään ja muita kohtaan. Miten senkin olin hukannut? Ja ne pienet askeleet kerralla. Ei lamaannuta itseään isoilla urakoilla. Nekin onnistuu kyllä, kun on sellainen sopiva fiilis…”

“Opettelen olemaan kiitollisempi. Vaikka pehmeästä villapaidasta päälläni. Yritän myös löytää sisältäni rauhaa ja turvallisuuden tunnetta, joka ei kaadu ulkoisten tapahtumien myllerryksessä.
Hetkessä eläminen ajatuksien pysäyttäminen ja ihmettely miksi juuri näin ajattelen asioista.
Pienikin askel on tärkeä, kun sen tekee tarpeeksi usein. Voin valita vajoanko syvälle huoliajatuksiin vai katkaisenko”. 

”Pysähtyminen ja omien ajatusten tarkkailu todella alkaa muuttamaan elämää. Omilla ajatuksillamme luomme todellisuuttamme. Kevyempi suhtautuminen elämään. ”

“Kurssi oli hyvä kokonaisuus, sopivan pituinen, ajatuksia herättävä. Kiitos  [😊] “

 

Maksaminen ja valmennus toimii näin:

 • ​"Kyllä - olen mukana" napin kautta pääset näkymään, jossa tietosi syötettyäsi pääset maksamaan verkkovalmennuksen verkkopankissa, kortilla, osissa tai laskulla.
 • Maksun jälkeen saat sähköpostia, jossa sinulle toimitetaan tilausvahvistus sekä linkki ja tunnukset verkkovalmennusalustaan.

 • Tunnukset saatuasi pääset verkkokurssialustalle, jossa pääset välittömästi aloittamaan kurssin.

 • Kuuden viikon aikana sinulle avataan kurssialustalla uusi valmennusmoduuli joka viikko

 • Verkkovalmennuksen voit käydä läpi omaan tahtiisi

 • Alusta ja verkkovalmennus on käytössäsi vähintään vuoden.
   

Luonnollista Mielenrauhaa videovalmennuksen hinta nyt 147 €  sis. alv.

 

Nähdään valmennuksessa!

Juha
Luontoviisauden valmentaja/Henkinen valmentaja


 

Henkinen valmennus - Luontoviisaus - Mielenrauhaa - Kolme prinsiippiä - Luonnollista mielenrauhaa


Rummun Henki - Shamanistinen viikonloppu Luumäellä 5-7.7.2024! 💚

Shamanistista Polkua ja Luontoyhteyttä Äkäslompolossa 30.7 – 11.8.2024! 💚

Luontoyhteysohjaajakoulutus Pauninmaalla (Tervakoski) 31.8-1.9 & 13-15.9.2024! 💚


 

 

Henkinen Opas

040 868 5549
juha(at)henkinenopas.fi
juha(at)luontoviisaus.fi

Y-tunnus: 2493075-5

 

 

©2013 - 2024  Apus Coaching Oy / Apus Luontoviisaus