Henkinen opas

Elämänpuu - Shamanistinen voimanhakumatka Hämeenlinna 27.1.2024 💚

Johdanto Suomalais-Ugrilaisen shamanismiin Tarotpuoti Hämeenlinna 16.12.2023! 💚

Jatkokurssi shamanismiin - Shamanistinen matkaaminen Ruotsinpyhtäällä 4.2.2024! 💚


Luonnollista Mielenrauhaa Haaste

Mielenrauhaa ja selkeyttä elämääsi 7 päivän ilmainen FB-tapahtuma 7.3 - 13.3.2022!!

Elämme haasteellista aikaa. Mielesi saattaa olla täynnä erilaisia huoliajatuksia terveydestä, toimeentulosta, jaksamisesta, tulevaisuudesta, muista ihmisistä ja läheisistä jne. Saatat kokea ahdistusta, stressiä, huolia ja pelkoja tässä meitä kaikkia koskettavassa tilanteessa.

Miltä tuntuisi, jos kuitenkin kaikesta ympärillämme olevasta kuohunnasta huolimatta voisit koska tahansa:

 • Kokea mielenrauhaa ja hyvää oloa

 • Tuntea itsesi onnelliseksi ja seesteiseksi

 • Kokea tasapainoista elämää ja iloa, onnea sekä rakkautta itseä ja muita kohtaan

 


Mielenrauha on mielentila. "Mielen" "Rauha". Mielenrauhan saavuttaminen on mahdollista koska tahansa olosuhteista riippumatta. Ja itse asiassa se on luonnollista meille kaikille. Olemme vain unohtaneet, miten se tapahtuu. Jos mielenrauha ja sitä kautta tuleva kaikki hyvä on sitä mitä elämääsi kaipaat, niin se on aivan ulottuvillasi.
 

Mielenrauhaa haaste - Mielenrauhaa ja selkeyttä elämääsi!

Mielenrauhaa haaste on 7 päivän ILMAINEN haastetapahtuma ja valmennus Facebookissa. Haasteen aikana tutustut erilaisiin tapoihin luoda elämääsi mielenrauhaa ja saat opastusta mielenrauhan saavuttamiseksi.
 


Palautetta edellisestä Mielenrauhaa haasteesta

Kiitos Juha! Istuin sunnuntaina metsässä kalliolla ja kuuntelin putkeen kaikki nauhoitteet. Sua on ihana kuunnella! Harjoitteet jäävät kyllä elämään. Itsehän tätä elämää luodaan ja se mihin suuntaan mennään, hyviä eväitä. Sain paljon oivalluksia tavoitteeseeni myös. Kiitos ❤️❤️❤️
~Sanna

Kiitos Juha, että teit mahdolliseksi tällaisen mahtavan mielenrauha-tapahtuman! Paras oivallus itselleni on tämän viikon aikana ollut se, että mielenrauha on normaalitila ja vaikka hetkittäin siitä työhaasteiden takia joutuukin pois, on tärkeä palata siihen mahdollisimman pian. Ja nyt, kun työssä on normaalia enemmän haastetta, on rajoitettava muuta aktiivista toimintaa ja käytettävä enemmän aikaa toimintoihin, jotka auttavat saavuttamaan suurempaa mielenrauhaa, kuten itselläni luonnossa liikkumiseen.
~Taina

Oli kyllä pysäyttävä ja oivalluksia antava viikko 💓 Kiitos sinulle sen järjestämisestä.

 

Tässä on kaikki jota saat Mielenrauhaa haasteessa:

 • Saat pääsyn FB-ryhmään, jossa videomateriaalia ja keskustelua.
 • Päivittäiset lyhyet valmennusvideot, jotka auttavat sinua saavuttamaan mielenrauhaa. 
 • Päivittäiset haaste tehtävät, jotka tutustuttavat sinut joka päivä yhteen tapaan tuoda elämääsi mielenrauhaa luonnollisesti.
 • Saat lisää päivittäistä materiaalia mielenrauhan saavuttamisen tueksi.
 • Hienona asiana haasteeseen on nyt sisällytetty 3 FB-live/Zoom-webinaaria, joissa saat tietoa ja oivalluksia ajatusten, tapojen ja tavoitteiden vaikutuksesta elämääsi. Jos et ehdi mukaan webinaareihin, niin voit katsoa nauhoitteet kaikessa rauhassa myöhemmin.
 • Valmentajan ja ryhmän tuen haasteen toteuttamiseksi.
 • Alat rakentaa itsellesi toimivaa tapaa, jolla pääset kohti mielenrauhaa ja mielenselkeyttä.

 

Mielenrauhaa Haastee NYT ilmainen!!!
 

 

Haasteessa vien sinut askel askeleelta kohti mielenauhaa

Saat seitsemän päivän aikana, joka päivä uuden valmennusvideon ja ohjeet päivittäiseen harjoitukseen eli uuden pienen ja vaivattoman tavan harjoittelemiseen. Saat päivittän tukimateriaalia harjoituksesi tueksi. Tavoitteena on, että haasteen aikana luot itsellesi oman näköisesi tavan saavuttaa mielenrauhaa missä tahansa tilanteessa. Haastankin sinut nyt etsimään itsellesi jonkin tavan tai tapoja löytää sekä luoda itsellesi mielenrauhaa näiden mielenkiintoisten ja ehkä ahdistavien aikojen keskellä.

Oli mahtavaa huomata kuinka ihan 10 minuuttiakin keskittymistä itseen ja rauhoittumista auttoi päivittäin!

Oivalsin miten helposti lopulta saakin selkeyttä ja mielenrauhaa elämään. Se kun hukkui jonnekin jossain vaiheessa. Armollisuus itseään ja muita kohtaan. Miten senkin olin hukannut? Ja ne pienet askeleet kerralla. Ei lamaannuta itseään isoilla urakoilla. Nekin onnistuu kyllä, kun on sellainen sopiva fiilis...

Se, että voi antaa itselleen pieniä päämääriä jokaiselle päivälle ja kun nämä päämäärät on saavuttanut, miten hyvä mieli ja onnistumisen tunne siitä tulee. Muilta osallistujilta sai hyviä ideoita ja myös kannustusta omiin tehtäviin.

 

Nyt on täydellinen hetki aloittaa mielenrauhan ja selkeyden luominen omaan elämääsi!!

 • Saat pääsyn Facebook-ryhmään, jossa saat 7 päivän aikana joka päivä uuden sopivan mittaisen valmennusvideon, joissa pääset syventämään omaa mielenrauhaasi. 
 • Lisävideomateriaalia ja live-valmennuksia.
 • Saat pääsyn kolmeen Zoom webinaarin haasteen aikana, jossa lisää valmennusta mielenrauhaan. Jos et pääse live webinaariin, niin voit katsoa nauhoituksen myöhemmin.
 • Päivittäinen valmentajan ja ryhmän tuki Facebook-ryhmässä.


Mielenrauhaa Haaste NYT ilmainen!!

 


Sinä tiedät, että on aika tehdä muutos!

Muutos ei synny itsestään. Sinun on itse otettava askel ja tehtävä työ muutoksen mahdollistamiseksi. Muutos ei myöskään synny samalla ajattelun tasolla, jolla ongelmat elämääsi ovat syntyneet. Ajattelusi täytyy muuttua, jotta muutos olisi mahdollista. Ajattelun muutosta ei tapahdu tietoa lisäämällä vaan oivallusten ja ymmärryksen kautta. Sinun täytyy järjestää itsellesi mahdollisuus - tila, aika ja paikka uusien oivallusten synnyttämiseksi. Tämä haaste on matka uusiin oivalluksiin ja ymmärryksen synnyttämiseen pieni askel kerrallaan. 

 

Palautetta edellisestä Mielenrauhaa haasteesta

 

"Mihin kiinnittää huomiota, se lisääntyy"... moni asia vaatii alkuun, vain oman vakaan päätöksen.

Etten anna negatiivisen ajatuksen ottaa valtaa mun päässäni ja pienikin iloa tuottava asia tuo mielenrauhaa.

Mielenrauhaa haaste toi sopivassa määrin välineitä päivittäiseen arkeen oman tavoitteen toteuttamiseen. Raportointi osaltaan sitoutti noudattamaan lupaamiani asioita. Juhan kannustus, materiaalit ja videot sekä webinaarit käsittelivät monia elämän osa-alueita ja toivat oivalluksia itsetuntemuksen sekä lisäsivät hyväksyvämpää näkemystä omia toimintatapoja kohtaan. Lisäksi Juhan rento, helposti lähestyttävä valmennustyyli auttoi vastaanottamaan käsiteltäviä asioita. Ryhmän tuki ja osallistuminen lisäsivät yhteenkuuluvuutta! Kaiken kaikkiaan loistava paketti. Suosittelen! 💙

Hyödyllinen "aktiivinen pysähtyminen" oman hyvinvoinnin äärelle. Sopivasti videoita ja muuta materiaalia. Hyvä, rauhallinen tyyli. Kiitos!

 

Hei, Olen valmentajasi Juha Kivinen

Olen toiminut henkisenä valmentajana vuodesta 2012 ja minulla vankka kokemus satojen ihmisten valmentamisesta erilaisissa elämän haasteissa. Teen myös työtä Kalevalaisena jäsenkorjaajana ja näen päivittäin miten jatkuvat elämän haasteet ja omat ajattelu- sekä toimintamallit näkyvät ihmisten kehoissa. Mielen hyvinvoinnilla on ratkaiseva merkitys myös kehon hyvinvointiin.
 


Oma polkuni valmentamiseen alkoi viitisentoista vuotta sitten tarpeesta löytää ulospääsy oman elämäni ongelmista. Aloitin oman matkani muutokseen tielleni osuneen itsensä johtamisen kirjan oppien innoittamana. Lopullisen sysäyksen elämänmuutokseen sain kuitenkin osallistuttuani valmennukseen, jossa aloin valmentajien johdolla purkamaan esteitä oman voimani tieltä oivallus oivallukselta.

Minulla itselläni on ollut monia valmentajia vuodesta 2009 lähtien. Olen opiskellut valmentamista erilaisista näkökulmista huippuvalmentajien opissa Suomessa ja maailmalla. 

 

Tämä haaste on juuri Sinulle!

Haaste on tarkoitettu sinulle, joka haluat saada lisää mielenrauhaa ja selkeyttä elämääsi sekä oppia elämään enemmän tässä hetkessä.

Haaste kuitenkin vaatii sinulta:

 • 10 – 20 min. oman haasteen parissa päivittäin.
 • Osallistumista joka päivä ja halutessasi myös muiden osallistujien sparraamista ja kannustamista omassa haasteessaan.
 • Kunnioittavaa, kannustavaa ja rakkaudellista asennetta muita osallistujia kohtaan.

 

Palautetta edellisestä Mielenrauhaa haasteesta

 

Kurssi oli hyvä kokonaisuus, sopivan pituinen, ajatuksia herättävä. Kiitos 😊

Loppupelissä tämähän oli monelle varmaankin ihan huippu hetki itsetutkiskeluun, kun joutuu olemaan kotona pandemian takia. Itse töissä kuten ennenkin, ehkä vähän kiireempääkin kuin normisti, joten välillä oli hiukan haasteellista ottaa se hetki itselleen. Mutta kuten sanoin; hieno kokemus kaiken kaikkiaan! Ja Juha olet kyllä paikkasi ansainnut. Jo pelkästään sinun intensiteettisi asiaan saa aikaiseksi mielenrauhaa! 😘

Aitoutesi ja omistautuneisuutesi ovat todella koskettavia piirteitä, joista voi saada tukea ja turvaa omaan kehittymiseen tässä varsin epävakaassa maailmassa. Suosittelen lämpimästi kurssejasi. 

 

Tässä vielä yhteenveto Mielenrauhaa haasteesta

 • 7 Päivän haaste 7.3 - 13.3.2022
 • Pääsy Facebook-ryhmään, jossa videomateriaalia ja päivittäinen tiivis valmennusvideo
 • 3 FB-live/Zoom-live webinaaria viikon aikana - tallenteet katsottavissa myöhemmin.
 • Saat hyödyllistä opastusta mielenrauhan saavuttamiseksi.
 • Saat tietoa ajatusten, tapojen ja tavoitteiden vaikutuksesta elämääsi.
 • Saat valmentajan ja ryhmän tuen haasteen toteuttamiseksi.
 • Alat rakentaa itsellesi toimivaa tapaa, jolla pääset kohti mielenrauhaa ja mielenselkeyttä.

 

 

Olet lämpimästi tervetullut mukaan haasteeseen!

 

Juha
Luontoviisauden valmentaja/Henkinen valmentaja


 

Henkinen valmennus - Luontoviisaus - Mielenrauhaa - Kolme prinsiippiä


Elämänpuu - Shamanistinen voimanhakumatka Hämeenlinna 27.1.2024 💚

Johdanto Suomalais-Ugrilaisen shamanismiin Tarotpuoti Hämeenlinna 16.12.2023! 💚

Jatkokurssi shamanismiin - Shamanistinen matkaaminen Ruotsinpyhtäällä 4.2.2024! 💚


 

 

Henkinen Opas

040 868 5549
juha(at)henkinenopas.fi
juha(at)luontoviisaus.fi

Y-tunnus: 2493075-5

 

 

©2013 - 2023  Apus Coaching Oy / Apus Luontoviisaus