Henkinen opas

Rumpupiiri Hämeenlinnan seutu - Tasapainoa ja voimaa arkeen!! heart

Luontoviisauden Valmennuspäivät Paijärvellä 30-31.10.2021!! 💚

Suomalais-Ugrilaisen shamanismin johdantokurssi Hattulassa 23.10.2021! 💚


Mielenrauhaa - kaaoksen ja kiireen keskellä verkkovalmennus

Miltä sinusta tuntuisi tavoittaa mielenrauha milloin tahansa elämän kiireen, kriisien ja kaaoksen keskellä?

Vaivaavatko mieltäsi kaoottiset ajatukset, huolet ja stressi? Onko sinun vaikea keskittyä kun mielesi on jatkuvasti levoton? Tunnetko jatkuvaa jännitystä ja kireyttä kehossasi?

Olet ehkä myös kokeillut erilaisia metodeja ja harjoitteita mielesi rauhoittamiseksi kuten joogaa, meditointia, mindfulness-harjoituksia tai muita vastaavia, mutta mikään ei ole tehonnut? Tai voi olla, että harjoitusta tehdessä olet kokenut jonkinlaista rauhaa ja mielihyvää, mutta heti kun harjoituksesta on palattu arkeen, niin mieli on taas lähtenyt laukalle ja jännitys on palannut kehoon sekä mieleen. Olet myös ehkä ostanut verkosta erilaisia verkkokursseja tai valmennusohjelmia, mutta et vain ole saanut jotenkin vietyä niiden hyviäkään oppeja käytäntöön.

Miltä tuntuisi lähteä valmennukseen, joka vie sinut heti alkumetreiltä kädestä pitäen ja sinua matkallasi joka päivä tukien, takuuvarmasti kohti tuloksia joita haluat saavuttaa. Tämä verkkovalmennus on suunniteltu juuri siten, että sinä voisit saavuttaa mielenrauhaa elämässäsi ja oppia sitä, miltä tuntuu elää mielenrauhasta ja omasta luonnostasi käsin.
 

 

MIELENRAUHAA - KAAOKSEN JA KIIREEN KESKELLÄ VERKKOVALMENNUS

5 viikon intensiivinen ryhmävalmennus verkossa alkaa  syksyllä 2021!!


Verkkovalmennuksessa keskitymme yhdessä sinun haasteeseesi mielenrauhan lisäämiseksi elämääsi. Luot ja kirkastat itsellesi oman tavoitteen ja helpon askeleen, jonka voit ottaa joka päivä tavoitteesi saavuttamiseksi. Raportoit, joka päivä edistymisestäsi helpolla verkkoalustalla. Saat ryhmältä kannustusta ja voit samalla seurata, saada vinkkejä ja kannustusta myös muilta ryhmäläisiltä. Ja jos jäät jumiin tai minä valmentajana huomaan, että sinä olet juuttunut jumiin tai etenemisesi ei mene oikeaan suuntaan autan sinua välittömästi.

Olen käytettävissäsi päivittäin koko valmennuksen ajan. Tämä valmennus on kannustamista ja tukemista sinun haasteesi selättämiseksi. Otat joka päivä sellaisen askeleen eteenpäin joka sinusta itsestäsi tuntuu hyvältä. Tärkeää on, että etenet, joka päivä ottamalla yhden pienen askeleen kohti mielenrauhaa.

Valmennus on pitkäjänteinen matka. Muutokset eivät välttämättä tapahdu hetkessä, mutta jo yksi iso oivallus voi muuttaa kaiken. Jos todella haluat muutosta elämääsi, sinun on oltava valmis ja halukas myös tekemään työtä sen eteen. Valmentajanasi olen tukenasi kaikissa tilanteissa ja autan sinua näkemään ja oivaltamaan asioita ulkopuolisen silmin.  Valmentajanasi toimin peilinäsi, joka auttaa sinua näkemään sen kuka todella olet.

Valmennuksessa saat kokeneen valmentajan vierellesi, joka opastaa ja auttaa sinua löytämään oman voimasi, joka tuo sisäistä vapautta ja varmuutta selvitä elämän karikoista sekä luoda sellaista elämää itsellesi, jota todella haluat elää.
 

Tämä valmennus on sinulle, jos:

 • Sinusta tuntuu, että oma voimasi on hukassa.
 • Sinusta tuntuu, että olet laiminlyönyt itseäsi ja tunnet, että näin ei voi enää jatkua.
 • Sinusta tuntuu, että elämä on melkein jatkuvaa suorittamista, kiirettä ja murehtimista.
 • Tiedät, että on jokin helpompi tapa elää, mutta et ole vielä löytänyt sitä.
 • Haluat todella muuttaa itsessäsi ja omassa elämässäsi jotain ja olet valmis heittäytymään uudelle tielle.

Tämä valmennus ei ole sinulle, jos:

 • Et ole valmis ottamaan aikaa itsellesi ja oman hyvinvointisi edistämiseen.
 • Haluat, että joku muu tekee työn puolestasi ja et ole valmis laittamaan itseäsi peliin, etkä ottamaan yhtä pientä askelta päivittäin oman hyvinvointisi eteen.
 • Et ole valmis haastamaan omia toiminta ja ajatusmallejasi.
 • Et ole valmis löytämään jotakin uutta itsestäsi.

 

Mielenrauhaa - kaaoksen ja kiireen keskellä verkkovalmennuksen sisältö:

 • 5 viikon ryhmävalmennusohjelma verkossa (max. 10 henkilöä).

 • Viikottaiset ryhmätapaamiset verkossa (6 tapaamista) - ja joka kerta käymme jonkin mielenrauhaan liittyvän teeman läpi, jotta saat omia oivalluksia mielenrauhaan liittyen.

 • Video- ja muuta materiaalia verkossa

 • Valmentajan päivittäinen tuki

 • Yksi henkilökohtainen valmennuskeskustelu verkossa (1 tunti)

 • Helppo verkkoalusta – oman edistymisen raportointiin ja palautteeseen (ei facebook)

 

Mielenrauhaa - kaaoksen ja kiireen keskellä verkkovalmennuksen hyödyt:

 • Tässä valmennuksessa saat takuuvarmasti tuloksia aikaan
 • Saat mielenselkeyttä ja sisäistä rauhaa.
 • Itsetuntosi kehittyy – opit hyväksymään itsesi ja rakastamaan itseäsi sellaisena kuin olet.
 • Opit tunnistamaan heikkoutesi ja vahvuutesi. Opit kuuntelemaan kehoasi.
 • Elät enemmän hetkessä – tässä ja nyt. Kiireen ja stressin tunne helpottuu.
 • Tiedät mitä haluat ja tarvitset juuri nyt. Uskallat heittäytyä.
 • Yhteytesi omiin tunteisiisi, tarpeisiisi ja toisiin ihmisiin syvenee.
 • Luotat itseesi ja siihen, että elämä kantaa - murehdit ja huolehdit vähemmän.
 • Saat enemmän aikaan vähemmällä.
   

Valmennuksen hinta: 250 € tai 2x130€ (sis. alv)

Toimi NYT sillä saat Luonnollista Mielenrauhaa verkkokurssin bonuksena (norm. hinta 147€)!!

 

Varaa paikkasi valmennukseen

 

OTATKO SINÄ AIKAA ITSELLESI JA OMALLE HYVINVOINNILLESI?

Arjen haasteet ja vastuut voivat tuntua välillä ylivoimaisilta. Jatkuva kiire ja stressi johtavat yleensä yhä pahenevaan kierteeseen, josta voi olla vaikea löytää ulospääsyä. Kun mielemme on täynnä velvoitteita ja tekemättömiä töitä ja huolta tulevasta, voi olla vaikea keskittyä omaan itseen ja saada radikaalia muutosta aikaan omissa toimintatavoissa tai elämän olosuhteissa.

Sinä ehkä intuitiivisesti tiedät, että kiire ja stressi eivät luo kestävää pohjaa hyvinvoinnillesi. Stressi- ja terveystutkimukset tarjoavat selkeän kuvan siitä miten stressi ja terveys liittyvät toisiinsa sekä mitä valintoja voimme tehdä hallitaksemme stressiä paremmin ja luoda hyvinvointia. Stressin taustalla on usein omat totutut toiminta- ja ajattelutapasi.

Sinä voit muuttaa oman tapasi ajatella ja toimia. Menestyksesi riippuu halustasi ja avoimuudestasi nähdä jotain uutta. Halukkuudestasi päästää irti vanhoista ja umpikujaan ajautuneista ajatuksista, jotka eivät enää palvele sinua. Paras ja ainoa hetki muutokselle on NYT.

Valmennuksessa autan sinua löytämään aikaa itsellesi ja niille asioille, joita itsessäsi ja elämässäsi haluat kehittää. Aluksi ei tarvitse tietää, miten kaikki tapahtuu. Tärkeintä on aloittaa ja ottaa se ensimmäisen askel!

 

VALMENTAJASI – JUHA KIVINEN

Olen toiminut henkisenä valmentajana vuodesta 2012 ja minulla vankka kokemus satojen ihmisten valmentamisesta erilaisissa elämän haasteissa. Teen myös työtä Kalevalaisena jäsenkorjaajana ja näen päivittäin miten jatkuvat elämän haasteet ja omat ajattelu- sekä toimintamallit näkyvät ihmisten kehoissa. Mielen hyvinvoinnilla on ratkaiseva merkitys myös kehon hyvinvointiin.
 


Oma polkuni valmentamiseen alkoi viitisentoista vuotta sitten tarpeesta löytää ulospääsy oman elämäni ongelmista. Aloitin oman matkani muutokseen tielleni osuneen itsensä johtamisen kirjan oppien innoittamana. Lopullisen sysäyksen elämänmuutokseen sain kuitenkin osallistuttuani valmennukseen, jossa aloin valmentajien johdolla purkamaan esteitä oman voimani tieltä oivallus oivallukselta.

Minulla itselläni on ollut monia valmentajia vuodesta 2009 lähtien. Olen opiskellut valmentamista erilaisista näkökulmista huippuvalmentajien opissa Suomessa ja maailmalla. 

 

KOKEMUKSIA JUHAN VALMENNUKSESTA

“Valmennus ylitti odotukset maanläheisyydellään ja toimivuudellaan. Valmennus toi sinänsä tuttuun asiaan uusia näkökulmia. Lähdin valmennuksesta levollisin mielin ja huomaan arjessani toistavani valmennuksessa oivaltamiani asioita.

— Tuulikki

“Osallistuin Juhan valmennukseen ja voin lämpimästi suositella. Itselläni oli halu ja motivaatio kehittyä korkealla, joten koin valmennuksen tärkeänä ja sain rahoille täyden vastineen. Omaan valintaani vaikuttivat Juhan monipuolisuus ja elämänkokemus. Hän on empaattinen ja kannustava valmentaja, joka on aidosti kiinnostunut edistymisestäsi.  Uudet näkökulmat ja niistä kasvaneet oivallukset olivat parasta antia.

— Satu

“Suosittelen lämpimästi kaikille, jotka ovat kiinnostuneita valmennuksesta ja itseensä tutustumisesta. Erityisesti suosittelen valmennusta ihmisille, jotka "kamppailevat" omien tunteidensa, kiireen tunteen ja stressin kanssa. Minua valmennus auttoi oikeasti - perjantain valmennuksen jälkeen mieleni oli pitkästä aikaa rauhallinen vaikka elän hyvin hektisessä elämäntilanteessa. Kiitos Juha!”

— Mikko

 

YKSI AJATUS VOI MUUTTAA KAIKEN - VALMENNUS ON ALUSTA OIVALLUKSILLE

Valmennus on matka, tästä missä nyt olet sinne missä haluaisit olla. Valmentajana luotan sisäiseen kompassiisi ja uskon, että yhteistyö kehosi, mielesi, sydämesi ja henkisen puolesi kanssa näyttää sinulle parhaan suunnan. Sinulla on myös minun vahva osaamiseni ja monipuolinen valmennusreppuni takaamassa lempeän ja määrätietoisen matkan kohti päämäärääsi.

 

Mielenrauhaa - kaaoksen ja kiireen keskellä verkkovalmennuksen sisältö:

 • 5 viikon ryhmävalmennusohjelma verkossa (max. 10 henkilöä)
 • Viikoittaiset ryhmätapaamiset verkossa (5-6 tapaamista)
 • Video- ja muuta materiaalia verkossa
 • Valmentajan päivittäinen tuki
 • Yksi henkilökohtainen valmennuskeskustelu (1 tunti)
 • Helppo verkkoalusta – oman edistymisen raportointiin ja palautteeseen (ei facebook)
   

Valmennuksen hinta: 250 € tai 2x130€ (sis. alv)
 

Toimi NYT sillä saat Luonnollista Mielenrauhaa verkkokurssin bonuksena (norm. hinta 147€)!!
 

Varaa paikkasi valmennukseen

 

Nähdään valmennuksessa!

Juha
Luontoviisauden valmentaja/Henkinen valmentaja


 

Henkinen valmennus - Luontoviisaus - Mielenrauhaa - Kolme prinsiippiä


Rumpupiiri Hämeenlinnan seutu - Tasapainoa ja voimaa arkeen!! heart

Luontoviisauden Valmennuspäivät Paijärvellä 30-31.10.2021!! 💚

Suomalais-Ugrilaisen shamanismin johdantokurssi Hattulassa 23.10.2021! 💚


 

 

Henkinen Opas

040 868 5549
juha(at)henkinenopas.fi

Rantalantie 3,
13100 Hämeenlinna

 

 

©2013 - 2021 Apus Coaching Oy