Henkinen opas

Elämänpuu - Shamanistinen voimanhakumatka Hämeenlinna 27.1.2024 💚

Johdanto Suomalais-Ugrilaisen shamanismiin Tarotpuoti Hämeenlinna 16.12.2023! 💚

Jatkokurssi shamanismiin - Shamanistinen matkaaminen Ruotsinpyhtäällä 4.2.2024! 💚


Henkinen oppaasi - Juha Kivinen

Toimin henkisenä oppaana ja valmentajana. Minun intohimonani on auttaa sinua löytämään yhteys luontoosi ja ympäröivään luontoon. Yhteys on lähde omaan viisauteesi ja voimaasi.

Minusta on sanottu, että minussa yhdistyy energisyys ja rauhallisuus hyvällä tavalla. Minä tuon valmennuksiin läsnäoloa, lämpöä, asiantuntemusta ja elämänkokemusta sekä aivan omanlaista energiaa.

Henkinen oppaasi - Juha Kivinen

Minulla on aina ollut vahva luontoyhteys, lapsesta saakka. Vietin paljon aikaa yksin metsässä, mutta tunsin aina, etten ollut yksin. Luontosuhde syveni entisestään, kun menin partioon. Myöhemmin minun oli tarkoitus lähteä opiskelemaan biologiaa, mutta tuska kaikesta tiedosta, miten ihminen tuhoaa luontoa, kasvoi niin isoksi, etten toteuttanutkaan unelmaani. Sen sijaan ajauduin it-alalle, josta en koskaan saanut tyydytystä. Voin hektisessä ja toksisessa työympäristössä huonosti, ja paloin loppuun.

Löysin kuitenkin tieni elämäntehtäväni pariin tämän minulle sopimattoman työn kautta. Osallistuin eräälle tietojohtamisen kurssille, jossa käytiin läpi Pentti Sydänmaalakan oppeja itsensä johtamisesta ja se kurssi kolahti. Pentti opetti, että itseään ja omaa elämää voi johtaa – emme siis ole vain virran vietävissä.

Siitä sain kipinän ja aloin lukea lisää itsensä johtamisesta. Aika nopeasti ajauduin itämaisiin filosofioihin ja henkiseen maailmaan. Vuonna 2008 osallistuin Hämeenlinnassa pidettyyn Ilon tie -koulutukseen. Se koulutus muutti kaiken. Vuoden päästä kurssista jo opiskelemassa elämäntaidon valmentajaksi, life-coachiksi. Samoihin aikoihin töissä tuli seitsemännet YT-neuvottelut, ja minä toivoin, että saisin potkut. Toive toteutui.

Siitä alkoi elämänmittainen oppiminen, ja lähdin yrittäjäksi toteuttamaan kutsumustani ja teen työtä minulle tärkeiden arvojen, luonnon, mielenrauhan ja yhteisöllisyyden parissa. Haluan auttaa ihmisiä löytämään uudestaan luontoyhteyden. Se ei ole meiltä lopullisesti kadonnut, se voidaan herättää kokemalla luontoa kaikin aistein ja toimimalla luonnossa vastavuoroisesti: emme vain ota, vaan myös annamme.
Lapsenomainen ihmettely tekee meille hyvää. Mieli rauhoittuu, intuitio nousee.

Luontoyhteys löytyy kehon kautta. Valmennuksissani keskitytään kehoon ja rauhaan, tyynnytetään mieli ja rauhoitetaan ylikerroksilla käyvä hermosto. Tasapainon tilassa löydämme ihan uusia ajatuksia, oivalluksia, jotka vievät meitä eteenpäin myös työssämme. Voimme viedä sen tasapainon tilan mukanamme myös työyhteisöömme.

Joka kerta, kun ihminen saa valmennuksessani jonkin oivalluksen, oppii itsestään ja keksii jotain ihan uutta, koen suurta iloa siitä, että lähdin tälle polulle.

Olen opiskellut henkistä valmentamista monista eri näkökulmista. Mukaan on karttunut syvää tietämystä luontoyhteydestä, NLP:stä, hypnoosista, elämäntaidon valmentamisesta, coachingista, työhyvinvoinnista, neurotieteistä, shamanismista, viisausperinteistä, energiahoidoista, positiivisesta psykologiasta, kehollisuudesta, rentoutuksesta, mindfulnesissta, läsnäolon voimasta, ryhmädynamiikasta, jne.

Tällä hetkellä perehdyn erityisesti luonnon merkitykseen henkisen hyvinvoinnin perustana ja perinteisiin ikiaikaisiin tapoihin/oppeihin huolehtia kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Jatkan aktiivisesti myös syventymistä siihen, mistä kokemuksemme elämästä syntyy eli kolmen prinsiipin ymmärrykseen.

Olen toiminut Henkisenä valmentajana vuodesta 2012 ja olen ehtinyt valmentaa ja hoitaa menestyksekkäästi satoja ihmisiä. 

Minun tavoitteenani on auttaa sinua löytämään yhteys omaan luontoosi ja sitä kautta löytämään omat sisäiset voimavarasi oman näköiseesi onnelliseen elämään! Sisäiset voimavarat ja se sisäisen viisaus löytyvät luonnollisesta tasapainosta kehossa & mielessä.

Juha Kivinen

 • MBA
 • Erä- ja luonto-opas, luontoyhteysohjaaja kouluttaja
 • Ammatillinen opettaja (AmO)
 • Clarity Coach - Jamie Smart | Clarity Coach Training
 • Transformative Coach - Michael Neill Supercoach Academy
 • Henkinen Valmentaja™
 • LCF Life Coach™
 • Licensed Coach of NLP™
 • Licensed Master Practitioner of NLP™
 • Kalevalainen jäsenkorjaaja (Kansanlääkintäseura ry) 
 • Kalevalaisen hengenperinnön ja luontomeditaation opettaja (Johannes Setälä -keskus)
 • Whizhealer terapeutti

 

Ota rohkeasti yhteyttä! Keskustellaan avoimesti olisiko valmennuksistani ja osaamisestani hyötyä Sinun elämäsi ja hyvinvointisi edistämisessä!

juha(at)henkinenopas.fi
040 868 5549

Apus Coaching Oy 
Y-tunnus: 2493075-5

Stressitön, huoleton - tasapainoinen mieli - - Jumiton, kivuton - tasapainoinen keho

 


Elämänpuu - Shamanistinen voimanhakumatka Hämeenlinna 27.1.2024 💚

Johdanto Suomalais-Ugrilaisen shamanismiin Tarotpuoti Hämeenlinna 16.12.2023! 💚

Jatkokurssi shamanismiin - Shamanistinen matkaaminen Ruotsinpyhtäällä 4.2.2024! 💚


 

 

Henkinen Opas

040 868 5549
juha(at)henkinenopas.fi
juha(at)luontoviisaus.fi

Y-tunnus: 2493075-5

 

 

©2013 - 2023  Apus Coaching Oy / Apus Luontoviisaus