Henkinen opas

Rummun Henki - Shamanistinen viikonloppu Luumäellä 5-7.7.2024! 💚

Shamanistista Polkua ja Luontoyhteyttä Äkäslompolossa 30.7 – 11.8.2024! 💚

Luontoyhteysohjaajakoulutus Pauninmaalla (Tervakoski) 31.8-1.9 & 13-15.9.2024! 💚


Rummun Syke
- Shamanistisen Hoitamisen Opinpolku

Matka Syvälle Rummun/Kannuksen Henkeen ja Parantavaan Voimaan 10-11.8.2024 Äkäslompolossa!

Oletko valmis ottamaan oman rumpusi todelliseen hyötykäyttöön ja syventämään ymmärrystäsi shamanistisesta rumpuhoitamisesta? 

Tervetuloa ”Rummun Syke” -koulutukseen, joka on ensimmäinen osa Shamanistisen Hoitamisen Opinpolkua. Tämä kaksipäiväinen intensiivikurssi tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden laajentaa tietämystäsi ja taitojasi shamanistisessa hoitotyössä käyttäen apunasi yhtä maailman vanhimmista henkisistä välineistä – Rumpua – suomalaisittain Kannusta.

Voit tulla mukaan vaikket hoitotyöstä olisi kiinnostunutkaan, mutta haluat kuitenkin laajentaa ja syventää osaamistasi shamaanirummun käytössä!

 

Rumpu, kehärumpu, noitarumpu, shamaanirumpu, kannus. Tuolla voimallisella välineellä on monta nimeä ja myös käyttötarkoitusta. Rumpua voi soitella ja rummutella ihan huvikseen, jammailla, kuunnella sen resonointia omassa kehossa...

Kannus on kuitenkin myös voimallinen väline. Sen rummuttaminen - kannustaminen avaa aina jotain sinussa ja muissa. Sen alkuperäisenä tarkoituksena on aina ollut luoda yhteisöllisyyttä ja kannustaa shamaania/tietäjää siirtämään osan itsestään toisiin todellisuuksiin - matkaamaan - hakemaan tietoa, näkyä, suuntaa, voimaa, parannusta koko yhteisön auttamiseksi ja sen eloonjäämisen turvaamiseksi.

Tällä kurssilla perehdymme syvemmin kannuksen käyttöön shamanistisen hoitamisen välineenä!

 

Tervetuloa Shamanistisen Rumpuhoitamisen Maailmaan

Koe Henkinen Kasvu ja Oppiminen: Shamanisten Hoitamisen Opinpolun "Rummun Syke" tarjoaa ainutlaatuisen polun henkilökohtaiseen ja henkiseen kasvuun. Koulutus sisältää syvällistä opetusta shamanistisen rumpuhoitamisen tekniikoista, rituaaleista ja niiden merkityksestä sekä henkilökohtaisessa kehityksessä että parantavassa työssä.

Minun lähestymistavassani rumpuhoitamiseen yhdistyy Kalevalainen perinne, luonto, luontomeditaatio ja shamanismin kautta hankittu kokemus.

 

Mitä Odotettavissa:

  • Opit rumpuhoitamisen perusteet ja syvennä ymmärrystäsi sen henkisestä voimasta.

  • Kehität kykyäsi käyttää rumpua meditaation, parantamisen ja sisäisen matkan välineenä. Runsaasti käytännön harjoittelua.

  • Ymmärrät shamanistisen hoitamisen eettisiä ja kulttuurisia näkökulmia. Henkisen ja fyysisen turvallisuuden varmistaminen.

  • Henkisen polun syveneminen shamanismin ja rumpuhoitamisen kautta.

  • Kannustavaa yhdessä kokemista

Tämän kurssin jälkeen et ainoastaan hallitse rumpuhoitamisen perusteita, vaan olet myös avannut uuden oven henkilökohtaisella henkisellä polullasi, rikastuttanut ymmärrystäsi shamanismista ja oppinut käyttämään rumpua voimallisena työkaluna itsehoitoon ja yhteisösi hyväksi.

Tämän koulutuksen läpikäynti mahdollistaa tuleviin Shamanistisen Hoitamisen Opinpolku kursseihin osallistumisen. Tulossa mm. Energiatyöskentely shamanistisessa hoitotyössä, rumpumatkaaminen hoitotyön mahdollistajana, shamanistinen hoitoseremonia, shamanistinen energiahoito, sielunpalautus, menneiden sukupolvien traumapuhdistus.

 

Kurssin ohjaaja Juha Kivinen

Olen Luontoviisauden valmentaja, Erä- ja luonto-opas, Kalevalaisen hengenperinnön ja luontomeditaation opettaja (Johannes Setälä -keskus). 


Olen ollut tällä syvemmällä shamanistisella polulla jo reilun kahdentoista vuoden ajan. Polkuni alkoi ensimmäisestä rummunkumautuksesta, josta ei ollut enää paluuta. Sisäinen palo aloitti syvällisen tutustumisen shamanismin maailmaan ja ikiaikaisiin viisausperinteisiin. Ensimmäinen rumpuni syntyi hoitorummuksi, joten olen sitä kautta perehtynyt rumpuhoitamiseen yli kymmenen vuoden ajan. Olen myös perehtynyt energiahoitamiseen erilaisten "tekniikoiden" kautta.
 

Rummun Syke - Shamanistisen rumpuhoitamisen kurssi Äkäslompolossa 10-11.8.2024!

Aika: 10-11.8.2024 - Aloitus la. 10.8 klo 11:00 ja lopetus su. 11.8 klo 16:00

Paikka: Oravapolku 4-6, 95970 Äkäslompolo

Hinta: 199 € (sis. alv). Sis. kahvi/tee. Ilmoittautuneille lähetetään etukäteen lasku/tilinumero sähköpostilla.

 

Varustus: Mukava vaatetus paikallaan oloon ja liikkumiseen sekä villasukat, viltti, makuualusta, oma rumpu (pakollinen) ja helistin (voi rakentaa vaikka tulitikkuaskista, jonne kiviä). Otathan mukaan myös muistiinpanovälineet. 

Ruokailu: Kahvi/tee sisältyy hintaan. Muuten omat eväät. Jääkaappi, mikro ja vedenkeitin löytyy tiloista.

Tarkemmat ohjeet aikataulusta, varustuksesta ja paikalle tulosta saat ilmoittautumisen jälkeen.
 

Majoitus: Majoituksen hinta sisältyy kurssin hintaan. Jos haluat tulla paikalle jo perjantaina, niin pe-la majoituksen lisähinta 20€.

Suosittelen, että otat majoituksen ainakin la-su yöksi, sillä työskentelemme pitkään lauantaina ja aloitamme aikaisin sunnuntai aamuna. Voit tulla paikalle jo perjantaina, sillä jos tulijoita on enemmän järjestän perjantaina yhteisen rumpupiirin!!
 

Ilmoittautuminen:

Älä jää paitsi tästä ainutlaatuisesta mahdollisuudesta - varaa paikkasi nyt ja aloita matkasi kohti syvempää ymmärrystä ja yhteyttä shamanistisen rumpuhoitamisen avulla!

-> Ilmoittaudu tästä!!

tai juha(at)henkinenopas.fi

 

ILMOITTAUTUMISET OVAT SITOVIA - ILMOITTAUTUMALLA SITOUDUT MAKSAMAAN KURSSIMAKSUN!!

Ilmoittautumisen voi perua ilman kustannuksia pakottavasta syystä (esim. sairastuminen). Maksua ei myöskään peritä, jos löydät tilallesi toisen osallistujan (esim. jonkun ystäväsi) tai kurssi tulee peruutuksesi jälkeen täyteen.

Ilmoittautumisen jälkeen saat kurssista laskun, jonka maksamalla pääset osallistujaluetteloon. Laskun maksaneille lähetetään Tervetuloaviesti, jossa lisätietoa kurssiin osallistumisesta.
 

Lisätiedot:
040 868 5549 / juha(at)henkinenopas.fi 

- Juha -

"Esivanhempien ikiaikaisen luontoviisauden jäljillä"

 

Jatkokurssi shamanismiin - Samanismi - Shamanismi - Luontoviisaus - Shamanistinen matkaaminen - Shamaanimatkat

 


Rummun Henki - Shamanistinen viikonloppu Luumäellä 5-7.7.2024! 💚

Shamanistista Polkua ja Luontoyhteyttä Äkäslompolossa 30.7 – 11.8.2024! 💚

Luontoyhteysohjaajakoulutus Pauninmaalla (Tervakoski) 31.8-1.9 & 13-15.9.2024! 💚


 

 

Henkinen Opas

040 868 5549
juha(at)henkinenopas.fi
juha(at)luontoviisaus.fi

Y-tunnus: 2493075-5

 

 

©2013 - 2024  Apus Coaching Oy / Apus Luontoviisaus