Henkinen opas

Viisaus&Voima Sinussa valmennus alkaa 23-24.11.2019!!


Samanistinen Luontoretriitti

Irtipäästöä ja uutta suuntaa oman elämän poluille uudenkuun energioissa. Tervetuloa voimaantumaan ja rentoutumaan sekä hakemaan voimaa luonnosta ja samanistisesta tiedosta Askolassa 30.8 - 1.9.2019!!

Kautta vuosisatojen me itämerensuomalainen kansa olemme hakeneet vastauksia luonnosta elämän suuriin kysymyksiin. Samaanit - nuo entisaikojen tietäjät ja viisaat ovat olleet kaikkein etevämpiä tiedon haussa ja vastausten saamisessa. Samaanit ovat tehneet matkoja toisille tietoisuuden tasoille - henkimaailmaan - tuodakseen apua, neuvoa, tietoa, parannusta tai voimaa niitä tarvitseville. Vastauksia on haettu luonnosta - luonnonhengiltä tai tehty tiedonhakumatkoja tiedon alkulähteille - syntyihin syviin - rummutuksen (kannustamisen), tanssin ja laulun voimalla. 

Sinun sukujuurissasi on ollut noita suuria tietäjiä. Sinulla on kaikki tuo sama voima ja tieto käytettävissäs!! Tuo tieto ja voima avautuu sinulle kun opit kuuntelemaan, pyytämään ja olemaan läsnä omassa luonnossasi.

 

Luontoviisauden retriitti

Samanistisessa luontoretriitissä työskentelemme yhdessä luomalla yhteisen voimapiirin ja teemme ohjattuja rumpumeditaatioita koko viikonlopun ajan. Matkaamme myös lähialueen luontoon hakemaan yhteyttä omaan itseemme - todelliseen luontoomme, sekä saamaan ohjausta ja opastusta suoraan luonnonhengiltä. 

Samanistisessa luontoretriitissä luomme yhteisen voimapiirin, jossa jaamme kokemuksiamme elämästä ja saamistamme kokemuksista rumpumeditaatioissa sekä muista ohjatuista harjoituksista. Autamme luottamuksellisessa ilmapiirissä toisiamme, toinen toistamme tukien, itse kutakin löytämään vastauksia oman elämänsä kompastuskohtiin sekä voimaa ja suuntaa uuden luomiseen. Päästämme irti vanhasta ja suuntaamme uuden kuun kasvavissa energioissa kohti uutta.

Retriitissä et tarvitse aikaisempaa kokemusta samanismista tai piirityöskentelystä. Piirityöskentelyn ja voimallisten rumpumeditaatioiden lisäksi saat opetusta ja ohjausta samanismin peruskäsitteisiin ja luontoviisauteen

Samanistisessa luontoretriitissä tutustut omaan luontoosi – siihen kuka oikeasti olet ja syvennät suhdettasi ympäröivään luontoon. Tutustut luonnollisiin tapoihin olla ja toimia sekä siihen miten luonnollinen läsnäolo toimii. Opit myös miten kaikkein yksinkertaisimmat ja luonnollisimmat tavat ovat kaikkein tehokkaimpia oman hyvinvoinnin edistämisessä. 

 

Retriittiviikonlopun ohjelma

Perjantai 30.8

 • 18:00 - 19:00 saapuminen
 • Tutustuminen - Piiri muotoutuu
 • Irtipäästäminen ja vanhasta luopuminen - Uudenkuun voimapiiri/rumpumeditaatio
 • Iltapala/iltaturinat

Lauantai 31.8

 • Aamiainen
 • Voimaa ja valoa kehoon
 • Opetusta ikiaikaiseen luontoviisauteen
 • Lounas
 • Tutustuminen upeaan lähiluontoon ja voimapaikkoihin - Läsnäoloa ja voimaa luonnosta.
 • Piirityöskentelyä/rumpumeditaatio - suunta uuteen
 • Telttasauna/iltapala/iltaturinat

Sunnuntai 1.9

 • Aamiainen
 • Voimaa ja valoa kehoon
 • Opetusta luontoviisauteen ja omaan voimaan
 • Lounas
 • Luontoyhteys harjoituksia lähiluonnossa
 • Loppupiiri
   

Aika ja paikka:

Aika: 30.8 - 1.9.2019 - Aloittelemme pe. n. 19:00 ja lopetamme su. n. 16:00 (paikallle voi tulla myös la. 31.8 aamulla)
Paikka: Askola - Paikan osoitteen ilmoitan ilmoittautumisen vahvistamisen yhteydessä.

Hinta ja maksu:

Hinta 150 € (sis.alv). Lasku toimitetaan ilmoittautumisen vahvistuksen yhteydessä. Hintaan sisältyy majoitus/telttasauna/kahvi-tee/aamiaiset.

Ilmoittautuminen - juha(at)henkinenopas.fi tai ilmoittaudu TÄSTÄ.
 

Varustus ja ruokailu

Varustus: Retriitin aikana oleskelemme ja liikumme paljon lähiluonnossa ja oleilemme nuotiopaikalla, joten varaathan mukaasi säänmukaisen varustuksen: sadeasu, vedenpitävät jalkineet ja lämmin vaatetus tekevät luonnossa oleskelusta ja liikkumisesta paljon mukavampaa. Oman rummun tai helistimen voi myös tuoda mukanasi. Otathan mukaan myös muistiinpanovälineet. 

Yöpymisvarustus: Yöpymistä varten oma makuupussi tai paksu peitto ja tyyny. Yöpyä voit myös teltassa, jos torppa tuntuu liian ahtaalta yöpymiseen.

Ruokailu: Kurssin hintaan sisältyy ainoastaan kahvi/tee/aamupuro - Mukaan omat ruokatarvikkeet ja eväät (Pyrimme tekemään viikonlopun aikana yhteiset lounaat/päivälliset - tästä ohjeistus myöhemmin).

Tarkemmat ohjeet kurssipaikasta, aikataulusta, varustuksesta ja paikalle tulosta saat ilmoittaumisen jälkeen.
 

Valmentajat:

Valmentajana ja oppaanasi toimii:
Juha Kivinen - Henkinen valmentaja, Erä- ja luonto-opas, Kalevalaisen hengenperinnön ja luontomeditaation opettaja (Johannes Setälä -keskus)
 

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

juha(at)henkinenopas.fi tai ilmoittaudu TÄSTÄ.
 

HUOM. Pyrimme pitämään osallisttujien määrän rajoitettuna, jotta saamme retriitistä kaiken irti. Joten ILMOITTAUDUTHAN AJOISSA, jos haluat varmistaa paikkasi voimauttavaan viikonloppuun!!

Lisätiedot: juha(at)henkinenopas.fi - 040 868 5549
 

Ilmoittautumiset ovat sitovia. Voit kuitenkin peruuttaa ilmoittautumisesi ilman pakottavaa syytä seuraavin ehdoin:
- viimeistään 14 vuorokautta ennen kurssia ilman kustannuksia,
- viimeistään 7 vuorokautta ennen kurssia 50 € peruutusmaksua vastaan

Tätä myöhemmin ilmoittautumisen voi perua ilman kustannuksia pakottavasta syystä (esim. sairastuminen). Peruutusmaksua ei myöskään peritä, jos löydät tilallesi toisen osallistujan (esim. jonkun ystäväsi) tai kurssi tulee peruutuksesi jälkeen täyteen.

 

Olet lämpimästi tervetullut,

Juha 
 

 

Samanistinen retriitti - Luontoviisauden retriitti - Shamanismi - Samanismi


Viisaus&Voima Sinussa valmennus alkaa 23-24.11.2019!!


 

 

Henkinen Opas

040 868 5549
juha(at)henkinenopas.fi

Rantalantie 3,
13100 Hämeenlinna

 

 

©2019 Apus Coaching Oy