Henkinen opas

Luonnollisen Viisauden ryhmävalmennus alkaa
17-18.3.2018

Kalevalainen jäsenkorjaus Hämeenlinna


Shamanistinen energiahoito - Whizhealer -terapia

Whizhealer -terapia on shamanistinen hoitomuoto, jolla vaikutetaan ihmisen kehon muistiin ja siellä oleviin tunteisiin. Energiahoidossa rentoudut shamaanirummun rytmiin ja lempeä savu puhdistaa kehosi. Rauhallinen hiljainen musiikki ja luonnon äänet saavat olosi levolliseksi. Kevyt kosketus ja puhalluksen voima saa energiasi virtaamaan vapaasti... 

Shamanistinen energiahoitoHoitajan käyttämät mielikuvat ovat oleellinen osa energiahoitoa. Hoitaja näkee usein symbolisesti hoidettavassa olevia ongelmakenttiä ja pystyy sen kautta luomaan erilaisia mielikuvia, jolla ongelmaa pyritään avaamaan. Mielikuvissa käytetään erilaisia eläimiä ja luonnon neljää elementtiä, maata, vettä, tulta ja tuulta.

Energian virrattaminen avaa tukkeumia ja vapauttaa. Tunnelukkojen aukeaminen helpottaa fyysisiä vaivoja ja masennusta. Hoito tuo helpotusta arjen tuomaan paineeseen ja kiireeseen. Energiat kehossa vapautuvat ja elämään tulee aivan uudenlaista puhtia. 

Whizhealer -terapia on Markku Backmanin n. 15 vuotta sitten kehittämä energiahoitomuoto, joka perustuu osittain vanhoihin luonnonkansojen käyttämiin metodeihin.

Hoidon kesto on 1,5 h ja hoidon jälkeiseen keskusteluun menee n. 10 - 30 min.  Hoidon hinta on 85 euroa (sis. alv).

Parhaan tuloksen energiahoidosta saat kun otat kolme shamanistista energiahoitoa noin yhden-kahden viikon välein. Ensimmäinen hoitokerta avaa yleensä tukoksia ja puhdistaa. Seuraavat hoitokerrat ovat enemmänkin hoitavia. Kolmen hoitokerran sarjahinta on 245 euroa (sis. alv).

Hoitotila: Rantalantie 3, 13100 Hämeenlinna

Soita 040 868 5549 ja olet askeleen lähempänä rentoutunutta mieltä ja kehoa!
Tai varaa aika tästä.


Luonnollisen Viisauden ryhmävalmennus alkaa
17-18.3.2018

Kalevalainen jäsenkorjaus Hämeenlinna


 

 

Henkinen Opas

040 868 5549
info@henkinenopas.fi

Rantalantie 3,
13100 Hämeenlinna

 

 

©2018 Apus Coaching Oy