Henkinen opas

Shamanistinen luontoretriitti Evolla 23-25.8.2024!! 💚

Luontoyhteysohjaajakoulutus Pauninmaalla (Tervakoski) 31.8-1.9 & 13-15.9.2024! 💚


Shamanistinen Luontoretriitti

Irtipäästöä ja uutta suuntaa oman elämän poluille luonnon voimasta. Tervetuloa voimaantumaan ja rentoutumaan sekä hakemaan voimaa luonnosta ja shamanistisesta tiedosta Evolle 23-25.8.2024!! 
 

Kautta vuosisatojen me itämerensuomalainen kansa olemme hakeneet vastauksia luonnosta elämän suuriin kysymyksiin. Shamaanit - nuo entisaikojen tietäjät ja viisaat ovat olleet kaikkein etevämpiä tiedon haussa ja vastausten saamisessa. Shamaanit ovat tehneet matkoja toisille tietoisuuden tasoille - henkimaailmaan - tuodakseen apua, neuvoa, tietoa, parannusta tai voimaa niitä tarvitseville. Vastauksia on haettu luonnosta - luonnonhengiltä tai tehty tiedonhakumatkoja tiedon alkulähteille - syntyihin syviin - rummutuksen (kannustamisen), tanssin ja laulun voimalla. 

Sinun sukujuurissasi on ollut noita suuria tietäjiä. Sinulla on kaikki tuo sama voima ja tieto käytettävissäs!! Tuo tieto ja voima avautuu sinulle kun opit kuuntelemaan, pyytämään ja olemaan läsnä omassa luonnossasi.

 

Luontoviisauden retriitti

Shamanistisessa luontoretriitissä työskentelemme yhdessä luomalla yhteisen voimapiirin ja teemme ohjattuja rumpumeditaatioita koko viikonlopun ajan. Matkaamme myös lähialueen luontoon hakemaan yhteyttä omaan itseemme - todelliseen luontoomme, sekä saamaan ohjausta ja opastusta suoraan luonnonhengiltä. 

Shamanistisessa luontoretriitissä luomme yhteisen voimapiirin, jossa jaamme kokemuksiamme elämästä ja saamistamme kokemuksista rumpumeditaatioissa sekä muista ohjatuista harjoituksista. Autamme luottamuksellisessa ilmapiirissä toisiamme, toinen toistamme tukien, itse kutakin löytämään vastauksia oman elämänsä kompastus kohtiin sekä voimaa ja suuntaa uuden luomiseen. Päästämme irti vanhasta ja suuntaamme kuun kasvavissa energioissa kohti uutta.

Retriitissä et tarvitse aikaisempaa kokemusta samanismista tai piirityöskentelystä. Piirityöskentelyn ja voimallisten rumpumeditaatioiden lisäksi saat opetusta ja ohjausta shamanismin peruskäsitteisiin ja luontoviisauteen.

Luon jokaiseen retriittiin oman ja uuden ohjelman, joten olet lämpimästi tervetullut vaikka olisit ollut retriitissä aiemminkin!! 

Shamanistisessa luontoretriitissä tutustut omaan luontoosi – siihen kuka oikeasti olet ja syvennät suhdettasi ympäröivään luontoon. Tutustut luonnollisiin tapoihin olla ja toimia sekä siihen miten luonnollinen läsnäolo toimii. Opit myös miten kaikkein yksinkertaisimmat ja luonnollisimmat tavat ovat kaikkein tehokkaimpia oman hyvinvoinnin edistämisessä. 

"Olin Juhan samanistisessa luontoretriitissä myöhäisenä kesähelleviikonloppuna. Kokemus oli mullistava – jotain ihan uutta. Juhan luomassa luottamuksellisessa, rauhallisessa sekä taianomaisessa ilmapiirissä oli turvallista tutkia itseään ja itseään suhteessa kaikkeuteen. Tuossa yhteisyydessä jokin uusi minussa sai alkunsa. Tunnen valtavaa kiitollisuutta siitä, että löysin tieni Juhan retriittiin.”
~Sari

"Sain viettää viikonlopun rakkauden, myötätunnon, luottamuksen ja välittämisen ilmapiirissä ihanien, samanhenkisten ihmisten ympäröimänä. Hienoja kohtaamisia, hetkiä, keskusteluja.
Sain lisää tuntumaa rumpuun, ymmärrän nyt paremmin mitä varten se minulla on. Ja että suhde rumpuun pitää rakentaa, tehdä siitä omannäköinen. Rumpupiiri, uudet tietoisuuden tasot, vau.
Sain kosketusta metsään uudella tavalla, tietoa kansanperinteistä. Nyt ymmärrän paremmin miksi aina olen metsään hakeutunut. Sinun kokemus ja rauhallinen, jalat maassa oleva olemus mahdollisti ihmisten päästä itsensä kanssa omissa prosesseissaan eteenpäin. Viikonloppuna minulla oli tyyni, rauhallinen ja onnellinen olo. Nyt jälkikäteen tunteet vaihtelee voimakkaasti laidasta laitaan. Viikonloppu jää muistiin yhtenä merkittävänä taitekohtana elämässäni. Kävin jo heti tänään kirjastossa lainaamassa kirjoja näistä aiheista. Viikonloppu oli täynnä valoa ja rakkautta ja voimaa, Kiitos!"
~Anu

 

Retriittiviikonlopun ohjelma 

Perjantai 

 • 16:00 - 18:00 saapuminen ja laskeutuminen luonnonrauhaan
 • Tutustuminen - Piiri muotoutuu
 • Irtipäästäminen ja vanhasta luopuminen - Voimapiiri/rumpumeditaatio
 • Sauna/Iltapala/iltaturinat

Lauantai

 • Aamiainen
 • Voimaa ja valoa kehoon
 • Opetusta ikiaikaiseen luontoviisauteen
 • Lounas
 • Tutustuminen upeaan lähiluontoon ja voimapaikkoihin - Läsnäoloa ja voimaa luonnosta.
 • Piirityöskentely/rumpumeditaatio - suunta uuteen
 • Sauna/iltapala/iltaturinat

Sunnuntai

 • Aamiainen
 • Voimaa ja valoa kehoon
 • Opetusta luontoviisauteen ja omaan voimaan
 • Lounas
 • Luontoyhteys harjoituksia lähiluonnossa
 • n. 13:00 Loppupiiri
   

Aika ja paikka:
 

Aika: 23.8.2024 klo 18:00 - 25.8.2024 klo 14:00
Paikka: Evo - Kelkutteen savottakämppä

Hinta ja maksu:

Hinta 250 € (sis.alv). Hinta sisältää opetuksen/majoituksen/saunan/aamupalat/kahvi ja tee. Lasku toimitetaan ilmoittautumisen vahvistuksen yhteydessä.

Ilmoittautuminen TÄSTÄ!!

 

Varustus, ruokailu ja majoitus

Varustus: Retriitin aikana olemme ja liikumme paljon lähiluonnossa sekä nuotiopaikalla, joten varaathan mukaasi sään mukaisen varustuksen: sadeasu, vedenpitävät jalkineet ja lämmin vaatetus tekevät luonnossa oleskelusta ja liikkumisesta paljon mukavampaa. Oman rummun tai helistimen voi myös tuoda mukanasi. Otathan mukaan myös muistiinpanovälineet. 

Majoitus ja sauna: Majoitumme Savottakämpän tunnelmallisissa tuvissa kakluunauunien lämmössä. Yöpymistä varten oma makuupussi tai paksu peitto ja tyyny. Toki kesällä voi ja kannattaa majoittua omassa teltassa. Sauna lämpiää molempina iltoina ja se varustetaan perinteiseksi puhdistussaunaksi.

Ruokailu: Kurssin hintaan sisältyy kahvi/tee/aamupuuro - Mukaan omat ruokatarvikkeet ja eväät. Ruuan voi lämmittää ja valmistaa Savottakämpän keittiön helloilla tai nuotiopaikalla.

Tarkemmat ohjeet kurssi paikasta, aikataulusta, varustuksesta ja paikalle tulosta saat ilmoittautumisen jälkeen.
 

Valmentajana ja oppaanasi toimii

Luontoviisaus valmentaja Juha Kivinen

Juha Kivinen - Henkinen valmentaja, Erä- ja luonto-opas, Kalevalaisen hengenperinnön ja luontomeditaation opettaja (Johannes Setälä -keskus)
 

Ilmoittautumiset:

Ilmoittaudu TÄSTÄ!!

Ilmoittautumisen jälkeen lähetän sinulle laskun ja infoviestin retriitistä!

Ilmoittautumiset ovat sitovia. Voit kuitenkin peruuttaa ilmoittautumisesi ilman pakottavaa syytä seuraavin ehdoin:
- viimeistään 14 vuorokautta ennen kurssia 40 € peruutusmaksua vastaan
- viimeistään 7 vuorokautta ennen kurssia 100 € peruutusmaksua vastaan

Tätä myöhemmin ilmoittautumisen voi perua ilman kustannuksia pakottavasta syystä (esim. sairastuminen). Peruutusmaksua ei myöskään peritä, jos löydät tilallesi toisen osallistujan (esim. jonkun ystäväsi) tai kurssi tulee peruutuksesi jälkeen täyteen.

Lisätiedot:

juha(at)henkinenopas.fi 

 

HUOM. Pyrimme pitämään osallistujien määrän rajoitettuna, jotta saamme retriitistä kaiken irti. Joten ILMOITTAUDUTHAN AJOISSA, jos haluat varmistaa paikkasi voimauttavaan viikonloppuun!!

Lisätiedot: juha(at)henkinenopas.fi - 040 868 5549
 

Olet lämpimästi tervetullut mukaan,

Juha 
 

 

Samanistinen retriitti - Luontoviisauden retriitti - Shamanismi - Samanismi - Luonto - Luontoretriitti


Shamanistinen luontoretriitti Evolla 23-25.8.2024!! 💚

Luontoyhteysohjaajakoulutus Pauninmaalla (Tervakoski) 31.8-1.9 & 13-15.9.2024! 💚


 

 

Henkinen Opas

040 868 5549
juha(at)henkinenopas.fi
juha(at)luontoviisaus.fi

Y-tunnus: 2493075-5

 

 

©2013 - 2024  Apus Coaching Oy / Apus Luontoviisaus