Henkinen opas

Äijien Päivä Iittalassa 6.10.2018

Suomalais-Ugrilaisen samanismin johdantokurssi Sammatissa 20.10.2018.

Viisaus & Voima Sinussa pienryhmävalmennus alkaa
24 -25.11.2018


Valmennus

Olet täällä koska harkitset henkisen valmentajan palkkaamista, joten lue eteenpäin!

Henkinen opas tarjoaa henkistä valmennusta yksilöille ja työyhteisöille. Valmennuksissa yhdistellään monipuolisesti hyviksi todettuja ja testattuja menetelmiä kuten coaching-prosessia, NLP-menetelmiä, ratkaisukeskeisiä kysymystekniikoita ja käytännön harjoituksia.

Valmennuksessa opit mm. hyödyntämään omia sisäisiä voimavarojasi, hallitsemaan tunteitasi ja luomaan uusia hyviä tunteita, opit muuttamaan ajatteluasi ja käyttäytymistäsi sinulle tarkoituksenmukaisemmaksi, saat parempia uskomuksia sekä käyttäydyt ja ajattelet onnellisesti. Ja ennen kaikkea saat juuri SITÄ, mitä tarvitset elämänlaatusi parantamiseksi.

 

Henkinen valmennus

Tuntuuko sinusta siltä, että elämästäsi puuttuu jotain ja elämänpolullasi jotain on jäänyt uupumaan? Haluatko ymmärtää itseäsi paremmin ja voida hyvin henkisesti? Haluaisitko olla luova, terveellisistä elämätavoista nauttiva, intohimoinen ja motivoitunut? Oletko valmis kasvuun ja jopa himoitset sitä?

Olet siis oikeassa paikassa! Henkinen valmennus on aktiivista yhteistyötä, jossa valmentajana en kerro, mitä sinun pitää tehdä vaan tuen sinua löytämään itse vastaukset, jotka ovat odottamassa Sinua.  Lue lisää...

 

Työyhteisövalmennus

Henkilöstönsä henkisestä hyvinvoinnista ja kasvusta huolehtiva työnantaja ymmärtää, että työntekijä on yrityksen tärkein voimara.

Henkinen opas tarjoaa työyhteisöjen henkisen hyvinvoinnin ja menestymisen tueksi monipuolisen valikoiman valmennuspalveluita. Lue lisää..


Äijien Päivä Iittalassa 6.10.2018

Suomalais-Ugrilaisen samanismin johdantokurssi Sammatissa 20.10.2018.

Viisaus & Voima Sinussa pienryhmävalmennus alkaa
24 -25.11.2018


 

 

Henkinen Opas

040 868 5549
info@henkinenopas.fi

Rantalantie 3,
13100 Hämeenlinna

 

 

©2018 Apus Coaching Oy